promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ártatlan fotó buktatta le a TV2 sztárját, már biztos, hogy egy párt alkot műsorbeli partnerével
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Le sem tagadhatnák, hogy egy párt alkotnak.

A Sztárban Sztár leszek! idei negyedik évadának győztese, nem csak a fődíjat nyerte meg a műsorral, de a szerelem is rátalált. A műsor győztese Karapancsev Kristóf ráadásul nem is akárki, hanem a TV2 show-jának egy másik sztárja, Halász Rebeka személyében találta meg élete párját.

A Sztárban sztár leszek! idei évada néhány héttel ezelőtt ért vége. A TV2 átalakulós tehetségkutatóját pedig az említett fiatalember Karapancsev Kristóf nyerte meg. A nézők egyébként nagyon örültek az eredménynek, sőt sokak véleménye szerint a műsor történetében most először olyan versenyző lett a győztes, aki tényleg megérdemelte.

Korábban még arról lehetett hallani, hogy Kristófnak a műsor első heteiben egy szakításon is átesett, ami megnehezítette számára felkészülést. Ezen azonban úgy tűnik mostanra véglegesen sikerült túllendülnie. A friss szerelmesekről készült fotót ugyanis, amelyet a műsor győztese tett közzé egy 24 órán át elérhető Insta-sztoriban most a Ripost szúrta ki. Ezen az látható, ahogy a tehetséges énekes a műsor egyik másik felfedezettját, Halász Rebekát csókolja arcon. Ugyanezt fotót az énekesnő is megosztotta a közösségi oldalán, de ő sem fűzött hozzá bővebb leírást.

A lap meg is kereste a Sztárban sztár leszek! énekesét az árulkodó felvétel kapcsán. Kristóf nem árulta el pontosan mi van közöttük, egy kis morzsát azonban elhintett kettőjükkel kapcsolatban:

Erről még nem kívánok nyilatkozni egyelőre, csupán csak annyit mondhatok, mindenki döntse el maga, hogy mit lát a képen

– jegyezte meg a lapnak titokzatosan az énekes.

Az említett fotót később a Tények Plusz is bemutatta Kristófról szóló riportjában, amelyet alább tekinthetsz meg!

A vélhetőleg kialakult friss szerelmen egyébként egyáltalán nem lepődünk meg, az utóbbi időben ugyanis egyre több showműsor szereplői kerülnek közelebbi kapcsolatba egymással. Ezek közül talán még most is a legjobban a Dancing with the Stars idei évad győztes párosának, Krausz Gábornak és Mikes Annának a kapcsolata érdekli az embereket.

A két fiatal esetleges szerelméről már a műsor alatt is rengeteg pletyka látott napvilágot, Tóth Gabi exét ugyanis sokan azonnal összeboronálták csinos táncpartnerével. Anna és Gábor egyébként a táncos show vége óta is jó párszor találkozott egymással, azt azonban nem erősítették meg, hogy egy párt alkotnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás