promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes karácsonyi ajándék buktatta le a csalfa feleséget: a férj kinyitotta az ajándékot és ment is a bőröndjéért
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ekkorát hogyan lehet hibázni?

A mai napon Gabriella (34) meséli el nekünk a történetét. Kivételesen ő a csalfa fél és ő bukott le, ráadásul elképesztően bagatel módon az ünnepek közeledtével.

Sziasztok! Nyilván nem lesztek megértőek és jófejek, nehéz is lenne egy ilyen helyzetben. Az az igazság, hogy az utóbbi időben nagyon elfáradtam az otthoni dolgokban. Van egy csodás férjem, tényleg jó minden... csak egyszerűen unatkoztam. Tudom, szörnyű ezt így kimondani, de ez az igazság.

Elsőre azt gondoltam, hogy egy új munkahely megoldja a problémáinkat, így be is adtam a jelentkezésemet pár helyre és volt néhány interjúm. Az egyiknél (amire a legkevésbé volt kedvem elmenni) azonban az egész életem megváltozott.

A főnök interjúztatott és elsőre egészen elképesztően intenzív benyomást tett rám. A felvételi gyakorlatilag abból állt, hogy flörtöltünk és ennek meg is lett az eredménye: megkaptam a munkát, a többi jelöltet nem hallgatták meg. Tudtam, hogy ebből baj lesz, de a férjemnek nem szóltam semmit. Izgatottan vártam az első napot, kiöltöztem és nem volt hiába: nem bízta másra a betanítást, egész nap ő instruált. A dolgok nagyon hamar és gyorsan történtek: az első héten már egymásnak estünk az egyik irodában és egy elképesztően szédítő viszony kezdődött közöttünk.

A szenvedély a tetőfokára hágott és még izgalmasabb volt az, hogy a cégnél senki nem is sejtette mi van közöttünk, egyszerűen ki és be tudtuk kapcsolni ezt az egészet. Egyszer aztán úgy alakult, hogy kitaláltuk: vegyük videóra ami köztünk történik. Így is tettünk és ebből akartam karácsonyi ajándékot készíttetni, amit meg is tettem: kivágtám egy igen forró és pikáns képkockát, keretbe tettem és azt akartam, hogy az asztalán legyen. Be is csomagoltam.

Eljött a karácsonyi céges buli, odaadtam az ajándékot, de mondtam, hogy otthon bontsa ki. 

Mivel jöttek az ünnepek és nem akartam az a hűtlen feleség lenni, aki stikában kijár telefonálni így megbeszéltük, hogy nem keres és majd januárban találkozunk. Nehéz, de így volt logikus. Eljött az otthoni karácsony is, a férjem családjánál kezdtük az ünneplést. Ebéd, nagy beszélgetés, összeborulás, borozás, majd eljött az esti ajándékbontás is. Mindenki nagy hévvel nyitogatta a csomagokat és egyszer csak azt vettem észre, hogy néma csend van: körülnéztem, hogy mi történt és a férjem egy képkeretet tartott a kezében. Nyilván kitaláljátok mi történt: összecseréltem az ajándékokat. Az anyósom és az apósom mögötte álltak és tátott szájjal nézték a felvételt.

Értelmetlen lett volna hazudni, olyan szintű öngól volt ez, hogy a megcsalás tényét nem lehetett elkezdőzni. A legszomorúbb az volt, hogy nem is bántam a lebukást. A férjem egy igen tisztességes ember és azt mondta végeztünk, én pedig nem ellenkeztem. Most már a főnökömmel vagyok, nem tudom, hogy meg mertem-e volna ezt a váltást lépni, ha nem kerülök ilyen helyzetbe. Mindenesetre úgy néz ki, hogy ez egy égben köttetett szerelem, mert ilyen bagatel módon elszúrni valamit gyakorlatilag lehetetlen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás