promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kemény összeget kérnek egy fél édességért a budapesti karácsonyi vásárban: aggasztó, hogy csak ennyit kapsz a pénzedért
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre többen akadnak ki a budapesti karácsony vásár miatt. 

Idén is van karácsonyi vásár Magyarország fővárosában, a Vörösmarty téren és a Deák téren is lehet találni mindenféle bódét, ahol kisebb-nagyobb ajándékokat és ételeket lehet vásárolni. Az egyszer biztos, hogy ez megadja az ünnepi hangulatot és valóban megéri egy este ellátogatni a belvárosba. A magyarok azonban joggal vannak kiakadva, ugyanis az árak egyáltalán nem a mi pénztárcánkhoz van alakítva. Például egy-egy kisebb karácsonyfára való dísz ötezer forint, 4000 forintot kérnek például egy apró bejgliért is. 

Egy újabb TikTok videóban pedig arról is lerántottak a leplet, hogy egy kisebb bonbon is méregdrága a vásárban. Ráadásul videóra vették azt is, hogy miként verik át az embereket a vásárlás során. 

A videó készítője ugyanis megvette az édességet, de egyáltalán nem azt kapta, amire számított. Amikor kivette a fehér papírtálkából, akkor szembesült vele, hogy nem egy egész bonbont adtak el neki, hanem csak egy felet. 

Ez nem egy bonbon gyerekek. Ez egy fél bonbon. Nagyon röhögök, ilyen belül. Nem dobom el, de pont tegnap este fogadtam meg, hogy engem többet nem vernek át, aztán mégis, 24 óra nem telt el

- hallható a felvételen, amelyet egy FélelemÉtterme nevű felhasználó töltött fel a TikTokra

A komment részleget pedig egyből elárasztották a hozzászólások, többen nem értik, hogy a videó készítője miért akadt ki ezen, mert egy bonbonnak így alapból így kell kinéznie. De akadnak olyan megjegyzések is, akik szintén átverésnek tartják a videóban látottakat. 

- De miért fél? Ezt mint cukrász kérdezem? Ez egy fél gömb alakú bon bon a bon bon nem azt jelenti hogy egy gömb... Lehet bármilyen alakú - tette fel a kérdést valaki a videónál. 

- Valszeg kézműves csoki szóval azok kb. ennyibe kerülnek, nem csak a karácsonyi vásáron pl. Szentendrén is ennyi - olvasható egy kommentben. 

- Szombaton mi is kint voltunk. 8db-os bonbon pakk 12ezer ft. - fűzte hozzá egy harmadik kommentelő az árakra reagálva. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás