promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktatták magukat, egymásba szeretett a Dancing with the Stars profi táncosnője és a TV2 sztárja
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem tudják tovább titkolni, közös fotón mutatták ki szerelmüket.

Az idei Dancing with the Stars legfontosabb kérdése még a műsor fináléja után is az, hogy vajon Mikes Anna és Krausz Gábor egy párt alkotnak-e. Az internet népe gyakorlatilag az összes fotóba belelát valami árulkodó jelet, amit a profi táncosnő vagy a sztárséf kirak a közösségi oldalára. Most éppen arról megy a találgatás, hogy Mikes Anna esetleg Krausz Gáborral mehetett el valahová téli vakációzni, mert valaki felismerni vélte az autót, amivel a Séfek séfe szakácsa járkálni szokott.

Az internet népe annyira rá van kattanva Mikes Anna és Krausz Gábor sokat emlegetett, ám sosem megerősített szerelmére, hogy észre sem vették, hogy közben a Dancing with the Stars profi táncosnője egy teljesen másik férfival jött össze; mégpedig a Sztárban sztár leszek idei évadjának felfedezettjével, a sármos énekessel, aki Köllő Babett mentoráltja volt.

Tasi Dávid - aki a 9. adásban esett ki a versenyből - korábban azt mondta, hogy nincs ideje a lányokra, azonban a dolgok most megváltoztak. Bevallotta, hogy megismerkedett a csinos táncossal, aki egyre fontosabb a számára. Jelenleg ismerkedős fázisban vannak.


A titokzatos nőnek egyébként a Sztárban sztár leszek színpadján egy romantikus dalt is címzett, és most kiderült, hogy ki is a Dancing with the Stars sztárja, aki elcsavarta Tasi Dávid fejét. Tóth Katica néhány hónapja szakított Suti Andrással, akivel 8 év együttlét, valamint két és fél év jegyben járás után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

„A szeretet, a tisztelet az megmaradt, rengeteg minden van mögöttünk, sokat köszönhetünk egymásnak. Közös döntés alapján ért véget hullámvölgyeken keresztül... Próbáltuk megmenteni a kapcsolatot, de arra jutottunk, hogy jobb lesz külön. A közös munka ettől még működőképes, továbbra is szeretjük egymást. A műsor felkészülése alatt is segítjük egymást, sokszor van, hogy egymás mellett próbálunk”

- mondta akkor Tóth Katica, aki most már fel tudja vállalni szerelmét új párjával.

Feltöltöttek egy közös Instagram-sztorit, ahol boldogan láthatók, és egy szívecske is szerepel a képen. A bejegyzésből kiderül, hogy együtt edzenek, és a karácsonyt is említik, ami arra utalhat, hogy az ünnepeket együtt töltik majd.

(Fotó: Blikk/Instagram)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás