promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A város királynői kiverték a biztosítékot a magyarok körében: pofátlanul drága ajándékot követelnek karácsonyra
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A dúsgazdagok tízmilliókat, az átlagemberek pár tízezret költenek a karácsonyi ajándékokra. 

Decemberben elindult az RTL-en A város királynői című műsor, amely a Feleségek Luxuskivitelben című showhoz hasonlóan gazdag, tehetős hölgyeket mutat be. Az epizódokban egyre nagyobb feszültségek keletkeznek, ráadásul a hét hölgyhöz hétfőtől egy újabb csinos, dúsgazdag nő csatlakozik. 

De a luxuséletet élők vajon mit kérnek karácsonyra? Ilyenkor milliókat költenek egy-egy ajándék megvásárlására? A kérdésekre a város királynői szívesen válaszoltak, ám a magyarokat ezzel igencsak felbőszítették. 

Karácsonykor legyen táska, egy nagyon nagy értékű táska, de nagyon közel van a karácsony a szülinapomhoz, úgyhogy van amikor két táskát kérek, nem csak egyet 

- válaszolta meg az ünneppel kapcsolatos kérdést Nagy Gréta az RTL videójában, aki újonnan csatlakozik majd a csapathoz. Ezzel együtt azt is hozzátette, hogy ezeknek az ajándékoknak négyszázezer forintot is meghaladja. 

Szécsényi Violetta szerint egy nő számára az a legszebb karácsonyi ajándék, ha ékszert kap karácsonyra, persze nem kis összegekért. Ám az átlagemberek számára néhány tízezer forint a lélektani határ az ajándékok tekintetében. Sokan ötezer és tízezer forint között vásárolnak a szeretteiknek ajándékot. 

Annak ellenére, hogy átlagban a magyarok pár tízezer forintnál nem költenek többet, igencsak felkapott lett luxus termékes ajándékozni karácsonyra. Erről azonban Apró Annának is megvan a véleménye. 

Én úgy gondolom, hogy akkor vegyen valaki drágán ruhát, ha többször meg tudja venni, ha nem felejti el, hogy ez is egy ruha. Össze fogja mosni, ki fog lyukadni, le fogja önteni vörösborral és lehet, hogy egy-egy milliós darab véletlenül összemegy a mosógépben, mert a házvezetőnő elfelejtette. Ha ez fáj, akkor ne vedd meg 

- fejtette ki Anna. 

A magyaroknak azonban kevésbe tetszett a műsorban szereplő hölgyek megfogalmazásai, a tévécsatorna által megosztott Facebook-bejegyzéshez jó pár nem tetsző reakció érkezett. 

- Kinek mennyi van rá! Nem mindegy kit kérdezünk - írta egy kommentelő a bejegyzéshez. 

- Nem tartom a karácsonyt- jegyezte meg egy másik hozzászóló.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás