promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egész Magyarország ezen a videón röhög, ha így szivatod meg a főnöködet, a szemed elé sem mer többet kerülni
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Brutális keddi tipp, semmi nem kell hozzá, de el fog süllyedni a főnököd szégyenében.

Ritka kreatív megtréfálós videóba futottunk bele az internetet böngészve. A felvétel felirata szerint egy férfi a főnökét akarta megviccelni, amihez segítségül hívta a Google Translate felolvasó funkcióját is.

A téma, amit elővettt, túl kreatívnak nem mondható, a klaszikus szívatások körébe esik: főnökét annak férfiasságán igyekszik megtámadni. Kezdésnek felhívja a gyanútlan főnököt, és amint az felveszi a telefont, azonnal indul a női robot hang: "köszöni rendelését az ALULKEMENYMARADOK.HU, rendelését feldolgoztuk, amennyiben egyetetért a rendeleéssel mondja azt hogy elfogadja, ha nem ért egyet mondja az hogy elutasítja".

Szofisztikáltsággal nehéz vádolni, viszont működik - mi magunk is kénytelenek vagyunk elismerni, hogy vicces a dolog. A főnök természetesen elutasítaná a még rendelési sorszámmal is rendelkező terméket, de sajnos nem tudja, hogy a vonal másik végén feltehetően egy alkalmazottja ül, aki ellen esélye sincs elutasítani a rendelést, ugyanis ő maga adja a szavakat a Google felolvasó szájába.

A rendelés elutasítása után a robot a legnagyobb nyugalommal konstatálja, hogy elfogadták a rendelést, és még egy kis bölcsességet is csepegteg: kemény az élet - főleg, ha alul nem kemény.

A robot még nem nem végzett, tartogat még egy két "kivégző lövést": ismét közli, hogy amennyibe félreértés történt, jelezze a kedves rendelő, kapcsolnak egy ügyfélszolgálatos kollegát, aki majd segít az ügymenet félreértéseinek tisztázásában. A főnök természetesen kap az alkalmon, mire a robot közli, hogy a pillanatban sajnos minden ügyintéző foglalt, 22 perc váraozás után azonban tudnak kapcsolni valakit, addig pedig egy kis saját gyártású muzsikával kedveskednének a megrendelőnek, ami természetesen egy infantilis dalocska, szövegében a férfi nemiszerv sűrű emlegetésével.

Hibátlan tartalom, ezért szeretjük az internetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás