promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
10 év kóma utáni ébredés – durván leitatták barátai, majd alaposan átverték a hősünket
Borítókép:  YouTube
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az italába azért később tettek egy kis altatót, hogy hatásos legyen a dolog, aztán jöhetett a kómás szívatás.

Tegnap volt ugyebár április elseje, és remélhetőleg a többség megúszta, hogy valamivel behúzzák a csőbe. Ilyenkor még a nagyobb cégek, illetve márkák is szeretnek tréfálkozni, szóval mindig résen kell lenni. Sokan elhitték például, hogy a Durex piacra dobja a kürtős kalács ízesítésű óvszert. Apró betűvel persze feltűntették, hogy az egész kampány csak a fantázia szüleménye.

Április bolondja ugyebár az a személy, aki elhiszi az átverést. Rengeteg országban, köztük Magyarországon is nagy hagyománya van, de magának a napnak az eredete abszolút nem tisztázott, több teória is van, hogy honnan indulhatott. Ünnepnek nevezni természetesen erős túlzás, mivel sokan abszolút nem is foglalkoznak vele.

Ti meddig mennétek el, hogy átverjétek az egyik barátotokat? Őrületesen felkapott még mindig a YouTube-on az a videó, amin a világ egyik legjobb tréfáját láthatjuk. Az átverés tényleg roppant precízen volt felépítve, így az áldozat elhitte, hogy tíz évig kómában volt, pedig valójában csak hat órát aludt.

Az egész egy bulival kezdődött, ahol folyt rendesen az alkohol. Mivel az átvert férfi elég jól bírta a piát, így biztos, ami biztos, rásegítésként adtak neki egy kis altatót is. Amíg ki volt ütve, addig a barátai be tudták vinni a kórházba, ahol minden elő volt készítve a szemfényvesztéshez.

Mr. Allousht aztán felkereste egy áldoktor, aki közölte vele, hogy tíz évig kómában volt. Az átvert férfi arca természetesen teljesen lefagyott. Ha még valameddig ki is bírjuk nevetés nélkül a videót az abszolút dráma miatt, azután biztosan elkap majd minket a röhögés, amikor belép a kórházi korterembe az Avatar szerű nővér. Hát igen, a jövőben az ápolók is alaposan megváltoztak.

A tréfát még lehetett volna tovább fokozni, de a barátai nem igazán akarták már tovább szívatni az áldozatot. Maga az átverés tényleg zseniális, de lehet sokan erősnek fogják találni. Bele is gondolhatunk, hogy mi mit éreznénk, hogy ha közölnék velünk, hogy egy átbulizott éjszaka után 10 évig kómában feküdtünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás