promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázsék is durván benyelték az átverést, ami újra terjed az interneten
Borítókép:  RTL
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs és a csapata anno a Morning Show Facebook oldalán poénkodott ezzel, de mint kiderült, a fotó átverés volt.

Ugyebár 2020 tavasza egy fontos mérföldkő volt a Vodafone Magyarország életében, mivel jogilag is összeolvadtak a UPC-vel, így ettől kezdve Vodafone márkanév alatt, egy cégként folytatták tovább tevékenységüket.

Közben persze a változás folytatódott tovább mivel a magyar állam és a 4iG felvásárolta a Vodafone Magyarországot. Akkor a Gazdaságfejlesztési Minisztérium bejelentette, hogy az állam 49 százalékos részesedést szerzett a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt.-n keresztül.

A UPC csillaga persze a Vodafone Magyarországos összeolvadás előtt sem ragyogott túl fényesen.  A felhasználók sokszor voltak elégedetlenek a UPC szolgáltatásával, de akadtak olyan részek Magyarországon, ahol egyszerűen csak az ő rendszerük volt kiépítve, így váltani nem lehetett.

Anno 2015-ben csattant is egy poén, ami most újra elkezdett terjedni az interneten. Egy képen az látható, ahogyan a UPC Hungária Kft. szóvivője, Lassú Anett nyilatkozik a tévének. Reméljük mindenkinek leesett a szóvicc, hogy „lassú a net”. A klasszikus fotó most ismét előkerült a Jóvanazúgy! Facebook csoportban, amit ide kattintva tudtok megnézni.

Lassú Anett UPC-s nyilatkozatán Sebestyén Balázsék is elkezdtek röhögni anno, és fel is tették a Morning Show oldalára. Úgy tálalták a sztorit, mintha a Duna TV honalapján találták volna rá a videóra.

Sebestyén Balázs csapata azonban anno erősen mellényúlt, mivel a videón Tihana Putin, az Újvidéki Idegenforgalmi Szervezet szóvivője szerepelt, a többit egy vicces kedvében lévő netező szerkesztette át, a képből pedig mém lett.

Miután egy kommentelő a Morning Show oldalán leleplezte az átverést, Sebestyén Balázsék egyik stábtagja gyorsan javította a posztot. A posztokat ide kattintva tudjátok megnézni.

Közben elővettünk nektek egy klasszikus UPC reklámot, ami anno tényleg zseniálisra sikerült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás