promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázsék is durván benyelték az átverést, ami újra terjed az interneten

Sebestyén Balázsék is durván benyelték az átverést, ami újra terjed az interneten

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs és a csapata anno a Morning Show Facebook oldalán poénkodott ezzel, de mint kiderült, a fotó átverés volt.

Ugyebár 2020 tavasza egy fontos mérföldkő volt a Vodafone Magyarország életében, mivel jogilag is összeolvadtak a UPC-vel, így ettől kezdve Vodafone márkanév alatt, egy cégként folytatták tovább tevékenységüket.

Közben persze a változás folytatódott tovább mivel a magyar állam és a 4iG felvásárolta a Vodafone Magyarországot. Akkor a Gazdaságfejlesztési Minisztérium bejelentette, hogy az állam 49 százalékos részesedést szerzett a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt.-n keresztül.

A UPC csillaga persze a Vodafone Magyarországos összeolvadás előtt sem ragyogott túl fényesen.  A felhasználók sokszor voltak elégedetlenek a UPC szolgáltatásával, de akadtak olyan részek Magyarországon, ahol egyszerűen csak az ő rendszerük volt kiépítve, így váltani nem lehetett.

Anno 2015-ben csattant is egy poén, ami most újra elkezdett terjedni az interneten. Egy képen az látható, ahogyan a UPC Hungária Kft. szóvivője, Lassú Anett nyilatkozik a tévének. Reméljük mindenkinek leesett a szóvicc, hogy „lassú a net”. A klasszikus fotó most ismét előkerült a Jóvanazúgy! Facebook csoportban, amit ide kattintva tudtok megnézni.

Lassú Anett UPC-s nyilatkozatán Sebestyén Balázsék is elkezdtek röhögni anno, és fel is tették a Morning Show oldalára. Úgy tálalták a sztorit, mintha a Duna TV honalapján találták volna rá a videóra.

Sebestyén Balázs csapata azonban anno erősen mellényúlt, mivel a videón Tihana Putin, az Újvidéki Idegenforgalmi Szervezet szóvivője szerepelt, a többit egy vicces kedvében lévő netező szerkesztette át, a képből pedig mém lett.

Miután egy kommentelő a Morning Show oldalán leleplezte az átverést, Sebestyén Balázsék egyik stábtagja gyorsan javította a posztot. A posztokat ide kattintva tudjátok megnézni.

Közben elővettünk nektek egy klasszikus UPC reklámot, ami anno tényleg zseniálisra sikerült.

Borítókép:  RTL

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás