promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs botrányos szavaitól zeng a magyar média, valóban ezt gondolja a műsorvezető?
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs a celebekről, és azok megélhetéséről fogalmazott meg határozott véleményt.

Sebestyén Balázs igazi véleményvezérnek számít Magyarországon, hiszen nap mint nap számtalan témát boncolgat, ráadásul rengetegen hallgatják őt a Balázsék című rádiós műsorban. Nem egyszer okozott már komoly botrányokat a megnyilvánulásaival, de ezek a balhék egyáltalán nem csökkentették a népszerűségét, sőt – ő jelenleg az egyik legértékesebb magyar híresség.

A minap a celebekről, megélhetési celebekről volt szó a Balázsékban. Elég forró ez a téma, hiszen az emberek folyamatosan megrökönyödnek azon, hogy a nagyközönség számára szinte teljesen ismeretlen influenszerek mennyire sok pénzt keresnek. Van, aki egyetlen Instagram posztért annyi pénzt kap, mint egy átlagos magyar havi fizetése, ez pedig sokak számára hihetetlen, és persze felháborító.

„Gondold el, celeb vagy; én nem hívom őket megélhetési celebnek, mert nem kell különösen nagy munkát csinálni, ő abból él, hogy celeb. Elmész egy Trollba, kicsit elmész TV2 műsorba, elmész egy Gyertek át!-ba, eljössz hozzánk. Úgy szedsz össze havi 3-4-5 millió forintot, hogy igazából magadból élsz. Oké, hogy ugyanaz az 50-70 arc pörög, de hogy ebből milyen klasszul meg lehet élni…”

mondta Sebestyén Balázs, a szavain pedig sokan kiakadtak, hiszen nem is sejtették, hogy ekkora pénzösszegekről van szó.

A műsorvezető arra is kitért, hogy rengeteg fiatal számára követendő példák lettek ezek az influenszerek, celebek, és ő teljesen megérti ezt, hiszen ez egy jó megélhetési lehetőségnek tűnik, ami elég vonzó lehet sokaknak. A hírességek még mindig komoly érdeklődést váltanak ki az emberekből, nem véletlenül épül rájuk a televíziós műsorok túlnyomó része – vagyis ezek alapján még jó ideig nem fog változni ez a helyzet, hiába rökönyödnek meg sokan ezen.

A Balázsék című műsort a Rádió 1-en követheti a közönség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás