promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott a hűtlen férj, amíg kómában feküdt az intenzíven - mikor magához tért, látta mit tett a felesége
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikor a hűtlen férj felébredt a kómából, kellemetlen meglepetés érte.

Minden házasságban vannak problémák és viták, de annál gusztustalanabb dolgot elképzelni sem tudunk, mikor a férj vagy a feleség hűtlen lesz a házastársához, és akár éveken keresztül csalja őt. Pedig nem ritka az ilyesmi, de sokan olyan bénán csinálják, hogy a szerelmük hamar tetten érik őket, vagy más módon buktatják le őket.

Bianca John és Adam Ledner házassága is azért ért véget, mert a férj egy idő után hűtlen lett a feleségéhez, de ezt a nő csak akkor tudta meg, mikor a párja kórházba került. Adam ugyanis egyik nap összesett nem napokig nem tért magához. Miközben kómában feküdt az intenzív osztályon, Bianca olyan üzeneteket talált a férje telefonjában, ami azonnal eltörölte a közös életüket.

„Szia szívem, mit csinálsz ma?”

- állt az SMS-ben, amit Adam kapott a szeretőjétől.

Ezek után Bianca visszaolvasta a korábbi üzeneteket is, és akkor jött rá, hogy férje már 5 hónapja mással hentereg a háta mögött. Természetes, hogy a megcsalt és összetört feleség azonnal kiadta a férje útját; nem is akárhogyan.

„Borzasztóan aggódtam, hogy elveszítem őt, de kiderült, hogy a férfi, akit teljes szívemből szerettem, hónapokon át egy másik nővel hempergett az ágyban. Amikor felébredt az üres szobában és engem hívott, elmondtam neki, tudok mindent és többé látni sem akarom”

- mondta annak idején a The Sun-nak Bianca John.

A nő hamar összeszedte a férje holmiját, és elvitte a kórházba. Mikor Adam felébredt a kómából, szembesült azzal, hogy a felesége kirakta a házból. Persze megpróbálkozott azzal, hogy visszakönyörgi magát, de Bianca hallani sem akart róla; rácsukta az ajtót. Állítólag a hűtlen férj nem is azt sajnálta, hogy mit tett a feleségével, hanem azt, hogy lebukott.

A pár egyébként 2014-ben ismerkedett össze egy társkereső oldalon, és 18 hónappal később összeházasodtak, mégpedig a BBC Don't Tell The Bride című reality műsorában, aminek az volt a lényege, hogy a menyasszony helyett a vőlegénynek kellett megszerveznie az esküvőt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás