promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sydney Sweeney most újra a szemünk elé tolja a melleit, de a bugyija is nagyon apró: felnőttfilmnek is beillene új filmje előzetese
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznőt látván elállt a lélegzetünk.

Sydney Bernice Sweeney (merthogy ez a teljes neve a színésznőnek) 1997. szeptember 12-én született Spokane-ban, Washington államban, az Amerikai Egyesült Államokban. Édesanyja egykori büntetőjogi ügyvéd, apja pedig vendéglátási szakember. Sydney észak-nyugat-Idahóban nőtt fel az állam Panhandle nevű régiójában, Washington állam határánál, egy vidéki tóparti otthonban, amelyet öt generáció óta van családja birtokában, ami egyébként Sweeney elmondása alapján vallásos család.

Az iskolában kiválót tanuló és élsportoló is volt, több nyelven is magas szinten beszél, a színészettel akkor került kapcsolatba, amikor jelentkezett egy helyben forgatott független film szerepére, és annyira megtetszett neki, hogy szülei elé lerakott egy öt éves tervet, hogy hogyan képzeli el a színészkarrierjét, és meggyőzte őket, hogy támogassák ebben, így a család végül Seattle és Portland után végül Kaliforniában, Los Angelesben kötött ki mikor Sydney 14 éves volt, aki elkezdett ott különböző castingokra és meghallgatásokra járni.

Syndey karrierjét olyan TV sorozatokban való szereplésekkel kezdte, mint például a 90210,a Gyilkos elmék,a Grace klinika és a Pretty Little Liars.(Hazug csajok társasága). Azóta megszámlálhatatlan Netflix és HBO sorozatban, valamint nagy hollywoodi produkcióban vállalt már szerepet, a szakma a profizmusát már több díjjal is elismerte. Első nagyobb epizódszerepében, az HBO gyártásában készülő Sharp Objects címűben először kisebb mellékszereplőnek indult, de arendező annyira megkedvelt a karakterét, hogy folyamatosan újabb jelenetekbe írta bele.

Sydneyt a filmrajongók legújabban a Glen Powellel közös Anyone but you (Imádlak utálni) című filmben láthatják majd, és a film előzetesét látva mi biztosak vagyunk benne, hogy el is fogunk menni megnézni, ha ennyi jelentben csodálhatjuk meg fürdőruhában a rendkívül csinos színésznőt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás