promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült Istenes Bence casting-felvétele, ez millió kínos percet okoz még a műsorvezetőnek
Borítókép:  RTL (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztár ismeretlen területre tévedt, és nem is jött be neki.

Istenes Bencének jól áll a média, ezt a 35 éves magyar celeb már ezerszer bebizonyította. Csobot Adél párja 2008-ban a VIVA zenetévénél kezdte a pályát, majd olyan sikerprodukciók műsorvezetőjeként tevékenykedhetett, mint az X-Faktor, a Való Világ, a Survivor vagy az Álarcos énekes.

Mivel a középiskolát Németországban, Münchenben végezte, ezért nem bőgött le külföldön sem, 2016-ben Kölnben egy helyi tévénél helyezkedett el, két évvel később pedig már a német Sky1 csatorna X-Factor műsorának egyik házigazdája lett.

Kevesebben tudják (bár ez ilyen háttérrel sejthető), hogy Bence színészként is szeretett volna karriert befutni. Rögtön magasra tette a lécet, hiszen 2008-ban elment a Barátok közt castingjára, és az ottani produkciójáról most az RTL kapart elő egy régi videót.

„Mindannyian jót nevettünk azon, hogy mennyire rosszul színészkedtem”

– vallotta be őszintén a sztár, és ezzel az önkritikus megjegyzésével csakis egyet lehet érteni. Az akkor mindössze 21 éves fiatalember Magdi anyus szerepére talán nagyobb eséllyel pályázhatott volna, hiszen a korabeli divatnak megfelelő hosszú haj, és a szörnyű hajráf inkább erre predesztinálták volna.

Bence a szűk kétperces jelenetben a sorozatbeli anyjáról, valamint a lakótársairól beszél, de olyan iskolás stílusban, hogy az már-már számunkra szégyellnivaló. Egyébként a szövegtudása magabiztos, azzal aligha lett volna gondja a színészi pályán.

Bevallása szerint abban az időben volt benne egy „durva” szereplési vágy, mindegy, hogy hol, csak meg akarta mutatni magát a nyilvánosság előtt. Mivel azonban a szomorú jeleneteket is csak mosolyogva tudta előadni, ezért a fikciós műsorokat aligha neki találták ki.

A Barátok közt utolsó forgatási napjainak egyikén azért mégiscsak teljesülhetett a nagy álma, kapott egy aprócska szerepet az ikonikus sorozatban. Novák Laci segítőjeként kellett egy rekesz zöldséget becipelnie a színre, amit kiválóan megoldott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás