promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara végre leérettségizett? Rubint Réka közölte az eredményt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megbukott, most újra érettségizett Schobert Lara. Kiderült, milyen eredménnyel.

2022 nyáron fény derült arra, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke, Schobert Lara megbukott az érettségin. Ez egészen kacifántosan derült ki, ugyanis Réka még tavaly májusban az egyik reggeli műsorban közölte, hogy Larának jól sikerült a magyar írásbelije, aztán teljesen elnémult az egész család. Egyetlen büszkeségtől duzzadó posztot sem rakott ki egyik szülő sem, és Lara sem dicsekedett arról a közösségi oldalán, hogy sikerültek volna a vizsgák.

Majd nem sokkal később az egyik Facebook-csoportban valaki kérdőre vonta a Telekomot és a Rossmannt, hogy miért egy olyan emberrel reklámozzák magukat, akinek a tanulmányi eredményei kiábrándítók, és az érettségin is megbukott.

Ezek után szerkesztőségünk elérte Lara egyik osztálytársát, aki elárulta, hogy a lány milyen eredménnyel végzett az érettségin.

„Valóban megbukott, de történelemből, Julius Caesart húzta. Igazából a magyar és a civilizáció sem ment neki, ott póttételeket kellett húznia. Magyarból először Vajda Jánost húzta, de ott csak annyit tudott kinyögni, hogy »depressziós költő volt, ezért szomorú verseket írt«. Radnótit húzta póttételként, az azért ment neki. Civilizációnál nem tudom, milyen tételeket húzott”

Ezt követően Schobert Norbi kénytelen volt megerősíteni élő adásban, hogy lánya valóban megbukott az érettségin, de kikérte magának, hogy ezt valaki nyilvánosan közzétette, ugyanis véleménye szerint ez magántitok.

Azóta nem is érkeztek újabb hírek Schobert Lara érettségijéről, senki sem tudta, hogy tavaly ősszel újra megpróbálta-e, és ha igen, milyen eredményt ért el. Azonban akárhányszor jelent meg róla cikk a bulvármédiában, a kommentszekcióban mindig volt legalább egy tucat hozzászólás, amikben szóvá tették, hogy az érettségiről azóta sincs fejlemény.

Rubint Réka viszont a napokban tartott egy kérdezz-felelek játékot a saját oldalán, és valaki megkérdezte, hogy

„Sikerült már az érettségi Larácskádnak?”.

Rubint Réka pedig büszkén osztotta meg, hogy Lara leérettségizett abból a tárgyból is, amiből korábban megbukott.

„Felsőfokú angol nyelvvizsgával együtt! És tudod, mi az igazán csodálatos? Hogy a lányom nemcsak okos, de álomgyönyörű is”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás