promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara lazán bulizgat a bukás után, nem vágta földhöz a sikertelen érettségi
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara nagyban bulizik és pasizik ahelyett, hogy a pótérettségire készülne.

A Schobert-család májusban még büszkén mutogatta és újságolta, hogy leánygyermekük, Lara elballagott a gimnáziumból és elkezdte az írásbeli érettségit, amiből a magyar jól is sikerült. Utána aztán valamiért alábbhagyott a dicsekvés, túl nagy volt a csend Lara vizsgái körül, ezért a Promotions utánajárt, mi állhat a háttérben. Mint azt az egyik osztálytársától megtudtuk, Lara megbukott a történelem szóbelin, és további két tárgyból is ugyanez a sors várt volna rá, de ott a póttételek megmentették.

Miután nyilvánosságra került az érettségi eredménye, Schobert Lara rengeteg gúnyolódó és támadó kommentet kapott a közösségi oldalán, ezért egy rövid időre privátra állította azt. Ezt később hamar visszaállította nyilvánossá, viszont a hozzászólásokat korlátozta, és nagy valószínűség szerint törölt is jó néhányat, ami nem tetszett neki.

Larát szemmel láthatóan nem érdekli már, hogy sikerült az érettségije, ugyanis a botrány után máris pasizós és bulizgatós képeket közölt az Instagram-oldalán.

(Fotó: Origo)

Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke ezek szerint lazulással, fesztiválozással, és a pasijával vonja el a figyelmét a sikertelen vizsgáiról; persze a nyári kikapcsolódás és szórakozás mindenkinek kijár, de reméljük, hogy lassan azért elkezd tanulni a javító érettségire is, hogy kiköszörülje ezt a csorbát a tanulmányi eredményében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás