promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen még soha nem történt a TV2-n, alaposan átvariálják a magyarok egyik kedvenc műsorát
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljesen átalakul a TV2 hétvégi műsorrendje. 

Egy ideje már látható a TV2 csatornáján a Farm VIP, ami idén már a negyedik alkalommal tért vissza a képernyőre. Ebben az évadban is elképesztően sok dráma bontakozott ki és még nincs itt a vége. A tévénézőknek megvan a véleménye a szereplőkről, korábban nagyon nem szerették Rékasi Károlyt, aki egészségügyi okok miatt nem folytatta tovább a versenyt. De sokak számára Szabyest és a fiatal Hadas Alfréd sem szimpatikus, aki a legutóbbi adásban is kihúzta a gyufát. 

A csapatok megdöbbentő hírt kaptak, méghozzá azt, hogy meg kell cserélniük a lakhelyüket. A sárgáknak így a pajtába kellett költöznie, a piros csapat pedig a felmehetett a dombtetőre a parasztházhoz. Ám egyáltalán nem ment könnyen senkinek sem a költözködés, legfőképp azért, mert a pirosak szinte mindent ételt elvittek a házból. A Sztárban sztár leszek! egykori versenyzője nem tudta elviselni a helyzetet, a másik csapat néhány poharát fogta és a földhöz vágta teljes erővel. Az izgalmak a továbbiakban is biztosan folytatódni fognak, ám most olyan dolgot jelentettek be a műsorral kapcsolatban, ami eddig még sohasem történt meg. 

A TV2 azt a döntést hozta ugyanis, hogy a Farm VIP a hétvégén is adásba kerül. Ráadásul nagyon örülhetnek a műsor kedvelői, ugyanis szombaton és vasárnap is lemegy majd a TV2-n. 

Ez az jelenti, hogy a következőképp fog kinézni a hétvégi műsorrend:

Szombat

18:00: Tények

18:55: Tények Plusz

19:30: Farm VIP

Vasárnap

18:00: Tények

18:55: Farm VIP

Ilyen még sosem volt, hogy a Farm VIP hétvégén ment volna le, de mindez azt is jelenti, hogy a Mutasd a hangod! című műsor ismét lekerül, nem láthatják a nézők majd, annak ellenére, hogy előző héten szombaton 19.30-kor kezdődött a Tények Plusz után.

A nagy showműsorok véget értek a TV2-n, épp ezért kellett megvariálni a műsorrendet. A Dancing with the Stars táncos műsor két héttel ezelőtt fejeződött be, ahol végül Krausz Gábor és Mikes Anna emelhette magasba a trófeát. A Sztárban sztár leszek! tehetségkutató előző héten fejeződött be, Majka versenyzője tartolta le Pápai Joci, Köllő Babett és Tóth Gabi mentoráltjait. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás