promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali műsorváltozás az RTL-en, az utolsó pillanatban közölte a csatorna
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL az utolsó pillanatban variálta meg az esti műsorait.

Az RTL mostanában folyamatosan újabb és újabb műsorváltozásokat jelent be, aminek a nézők biztos nem örülnek - főleg, ha az utolsó pillanatban szólnak. Már múlt hétvégén szombaton és vasárnap is volt valamilyen variálás, és ez a hétvége sem telhet el anélkül, hogy valamit ne kavarna meg a csatorna.

Legutóbb múlt vasárnap a Sztárbox adásidejét húzták ki egy kicsivel, most azonban a szombat estét módosították; és ez érint a LEGO Masters-t, Az árulók-at, de még az esti filmet is.

Az azonnali műsorváltozás menetrendje szerint szombat este 19:30-kor, a Fókusz Plusz után jön a LEGO Masters, azonban a hivatalos műsorújságban meghirdetett időpontnál hamarabb, 21:15 helyett 21:05-kor véget fog érni, ezért Az árulók - Gyilkosság a kastélyban is 10 perccel hamarabb fog kezdődni.

Ez azért fontos, mert Árpa Attila krimi-realityje rögtön hatalmas népszerűségre tett szert, nagyon sokan szeretik és követik figyelemmel a nyomozó hírességeket, és biztos senki sem örülne, ha akár csak egy percet is lemaradna a következő részből.

Viszont nem csak a kezdést illetően lesz változás, hanem a befejezésben is: ugyanis a szombati adás bruttó 5 perccel rövidebb is lesz, tehát Az árulók után következő esti film, a Felkoppintva már 22:30-kor fog kezdődni.

A vasárnapban egyelőre nincsen semmi változás, továbbra is az a hivatalos menetrend, hogy a Fókusz Sztárboxos különkiadása után jön a Sztárbox első elődöntője, amiben Berki Mazsi és Janicsák Veca, Brasch Bence és Szegedi Fecsó, valamint Rácz Jenő és Istenes Bence fog bunyózni egymással, 22:45-kor pedig jön A Védelmező című film.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás