promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megzavarták az RTL élő adását: behatolt a stúdióba és hátulról lepte meg a műsorvezetőt a fiatal troll
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlan behatoló rondított bele az RTL élő adásába.

Az élő adásokban bármi megtörténhet. Mindegyik hazai televíziós csatornán láthattunk már olyan bakikat és váratlan történéseket, amik megzavarták a stúdiókban dolgozókat, de olyanra is gyakran van példa, hogy az élőben bejelentkező riporterek mellett vagy mögött integető fiatalok, ugrabugráló trollok jelennek meg, akik kihasználják az alkalmat, hogy egy pár másodpercig a figyelem középpontjában legyenek.

Most is ez történt az RTL élő adásában, a Fókusz műsorvezetőjét lepte meg egy váratlan behatoló.

Persze Korányi Milán felbukkanása egyáltalán nem volt véletlen, ez is a műsor része volt, de Gál Petra mindent megtett annak érdekében, hogy elhitesse a nézőkkel, hogy őt is meglepte a fiatalember érkezése. Korányi Milán ismerős lehet az RTL nézőinek; ő az a fiú, aki a Sztárbox beszélgetéseit szokta megtrollkodni a háttérből.

Puszikat dobál, nem létező izmait mutogatja, bohóckodik, produkálja magát kicsit a nézőknek. A fiatal troll elmondása szerint először csak a szüleinek akart ezzel üzenni, de aztán olyan sok levelet és visszajelzést kapott idegen emberektől, hogy úgy döntött, folytatja ezt a tevékenységét, és mindig megragadja az alkalmat, hogy kicsit szórakoztassa a nézőket a háttérből.

Persze Milánnak van rendes munkája is a Sztárbox-ban: ő az, aki például mindig ráadja a kesztyűket a versenyzőkre az öltözőben, illetve ellenőrzi, hogy senki se tegyen bele valamilyen szúróeszközt.

Milán óriási népszerűségre tett szert a bohóckodásai miatt, és most a Fókuszba is meghívták, hogy kicsit zavarja meg az élő adást, és lepje meg Gál Petrát. Az alábbi videóban nem csak őt, de Kovács Kokó István fiát is megismerhetjük, aki szintén közreműködik a Sztárbox-ban; neki is úgymond ütős munkája van, de nem olyan értelemben, ahogy először gondolnánk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás