promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ország híres milliomosa recepciós lett, ebben a szállodában tűnt fel Polgár Árpád
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Atitla
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Polgár Árpád bizony több szerepben is feltűnt évekkel ezelőtt. 

Polgár Tündét akkor ismerte meg az ország, amikor a Feleségek Luxuskivetelben szerepet kapott. A műsorban ugyanis olyan hölgyek szerepeltek, akik hatalmas gazdagságban élnek és számukra nincs lehetetlen, ha az anyagi dolgokról van szó. Tünde korábban a média területén dolgozott, a családi vagyon azonban leginkább a férjének, Polgár Árpádnak köszönhető. 

Árpi ugyanis Polgár Galéria és Aukciósház tulajdonosa volt, majd miután egyik gyermeke sem vette át tőle a vállalkozást, kénytelen volt lehúzni a redőnyt. Egészen pontosan 1983-ban kezdett el műkereskedelemmel foglalkozni. Ezenkívül jelentős óragyűjteményre tett szert, 1995-ben elsők között rendezett magánárverezést. Jelenleg sem adta fel a műgyűjtést, de leginkább a YouTube-csatornájára koncentrál, ahol tippeket is ad az embereknek a meggazdagodás érdekében. 

Az évek során elképesztő mennyiségű vagyonra tett szert, jó néhány milliókat éri autó sorakozik a garázsában, köztük Teslák is. Ezenkívül hihetetlenül mutatós budai villában élik az életüket, amikor épp nem utaznak vagy Amerikában élnek. Polgárék a fél életüket ugyanis Floridában töltik, több ingatlanjuk is van a napsütéses államban. Minden évben ellátogatnak oda és videókat is felvesznek az ottani mindennapjaikról. 

Azt azonban lehetséges, hogy kevesen tudják róla, de karrierjét színészként kezdte. 1975-1982 között a békéscsabai Jókai Színház színésze volt, és a Gyermekszínházban játszott főszerepeket.

Több magyar ikonikus fimben is játszott, ilyen volt az Egy szoknya, egy nadrág, ahol ő volt a bankigazgató, a Pasik! című filmsorozatban pedig a doktor szerepét formálta meg 2001-ben. De a Meseautóban is feltűnt, ahol szállodai portás volt, az 1999-es Hippolyt filmben pedig árverésvezetőként tűnt fel, itt már saját magát játszotta. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás