promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A híres milliomos csak 1 millió forintot vesztett, de utána mindenki szeme láttára tombolt a stúdióban
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Szerencsekerék játékosai még többet vesztettek, fejenként 25-25 millió forint volt a tét.

A Szerencsekerékben nemrég egy nagyon szimpatikus versenyző 10 millió forintot vitt haza, amihez nem volt szüksége semmi másra, csak egy nagyon érdekes magyar szóra. A TV2 népszerű műsorának legutóbbi adásában azonban senki sem volt ennyire szerencsés, sőt, percek alatt repültek a nehezen összegyűjtött milliók.

A mostani adásban Polgár Árpád volt a sztárvendég, akit a legtöbben a népszerű youtube csatornájáról ismerhetnek, ahol a a gazdag magyar emberek közül elsőként kezdte bemutatni, hogy milyen is egy gazdag ember élete, amivel azonban nem csak sok rajongót, hanem sok kritikust is nyert.

Legutóbb a Kőgazdag fiataloknak szóló kritikájával került be a hírekbe, amiben felesége, Polgár Tünde is vendégeskedett pár rész erejéig, ő most ugye a Farm VIP adásaiban tűnt fel, de nem is olyan régen párbajozni kényszerült, és kiesett a játékból.

Az biztos, hogy Polgár Árpád nagyon bensőséges viszonyt ápol a pénzzel, és ahogy a mondás tartja a pénz ott érzi jól magát, ahol szeretik. A Szerencsekerék legutóbbi adásában azonban amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a pénz Árpádtól. A játék során ez volt a legmagasabb összeg, ami Árpád neve mellé került, de sajnos nem sikerült megtartania.

Egy jó mássalhangzót kellett volna eltalálni ahhoz, hogy a 1 millió megmaradjon, a fiatalos milliomos először azonban azt sem értette igazán, hogy mit kellene tennie a pénznyereményért, és már nyúlt is a kerék felé, hogy újból görgessen.

Kasza Tibi elég lekezelően reagált rá, hogy a játékos nincs teljesen képben, nem kellett azonban hozzá 1 perc sem, és Árpád már saját magát korholta, amiért nem sikerült megtartania a milliót. Nagyon nehéz lehet, mikor valaki ennyi pénzt veszít, még akkor is, ha milliomos, Árpád sem bírt magával és hangosan az plafon felé üvöltött mérgében. Ezt itt tidjátok megnézni:

Ez viszont kismiska volt ahhoz képest, ami később a lányokkal történt.

Betti pillanatok alatt bukta el a nehezen gyűjtött 25 millió forintot, mikor a cserére görgetett. Ekkor arról kellett döntenie, hogy melyik játékosnak adja át az addig gyűjtött milliókat. Árpád kicsit pofátlanul reagált erre, de a nézőknek talán nem is volt kérdés, hogy Betti Andit választja. Andi azonban nem tudta megtartani a könnyen jött nyereményt, ahogy egy másik szólás-mondás tartja: könnyen jött, könnyen ment.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás