promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Polgár Árpád kiruccant olaszba, és simán taccsra tett egy Rolls-Royce-t
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Toszkán romantikázásra vitte a feleségét, de nem gondolta volna, hogy úttalan utakon kell menniük.

Polgár Árpád jó ideje megosztja a nyilvánossággal élete fontosabb mozzanatait. Így volt ez most is, amikor a feleségével, Tündével elugrottak a Firenzétől délre fekvő Chianti régióba, ahol egy luxusüdülővé alakított középkori faluban lazítottak.

A 66 éves műkereskedő, műgyűjtő úgy gondolta, hogy egy Rolls-Royce járgány lesz a megfelelő választás a toszkán romantikázáshoz. Ebben azonban súlyosan tévedett, amint azt a videója elején is őszintén bevallotta.

„Lehet, hogy kinyírtam a Rollsot? Minden álomnak ára van, azt tudom, de lehet, hogy ez egy picit sok volt”

– szisszent fel a milliárdos, miután meglátta a kocsit, amellyel végighajtott a szőlőtőkék közt kanyargó földutakon. Tünde pedig közben folyamatosan azon aggodalmaskodott, miért viszi el a férje egy Isten háta mögötti vidékre.

Árpi kicsit felkészületlenül vágott neki az olasz útnak, mert amikor lefoglalta szállásukat (kibérelt egy komplett falucskát), akkor még nem sejtette, milyen nagy áldozatokat kell hoznia. Például azt, hogy a milliókat érő autójuk komolyan megsínyli a kiruccanást.

„Az ülések tiszta porosak lettek, mert annyira hülyék vagyunk, hogy lehúzott tetővel jöttünk végig. És még azokra voltunk mérgesek, akik szembe jöttek velünk. Amikor éreztük, hogy ez nem egy-két kilométer lesz, hanem jóval több, akkor talán meg kellett volna állni, és fel kellett volna húzni”

– mondta önkritikusan Árpi. A Rolls tényleg gyalázatos állapotba került a sétakocsikázás végére, egy terepjárónak is becsületére válhatott volna, amit ki kellett bírnia a 30 fok körüli, szinte nyárias időben.

A gáláns férj azért választotta ezt az úti célt, mert Tünde imádja a Chianti borokat és az olívabogyót. A felesége egyébként éppen lábadozik, mert szeptemberben mindkét szemét megműtötték.

Tündének gyerekkora óta rossz volt a látása, és ezt most egy 40 perces beavatkozással orvosolták. A műtétet altatás nélkül végezték, a két szeme közti 12 dioptria különbséget pedig nem volt egyszerű korrigálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás