promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nórát egy idősebb férfi ölében kapták lencsevégre, ráadásul a férje bíztatta a bizarr lépésre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra különös dolgot tett az egyik családi videójukban. 

Ördög Nóra az ország egyik legjobb női műsorvezetője, aki karrierjét az RTL-ben kezdte gyakornokként, majd a TV2-höz szegődött és a mai napig ott vezet műsort. Mindig kínosan ügyel a megjelenésére, ám vele is előfordulnak bakik. Ilyen volt az, amikor Kasza Tibi műsorában teljesen belátott a rövid miniszoknyája alá a kollégája. 

A Nánásiék YouTube csatornáján is előfordul velük néhány baki, meg persze villantás is. Az egyik videójukban annyira kilátszott Nóra melle, hogy férje, Nánási Pál szólt rá, hogy nagyon kipakolt mindent. Ezt leszámítva elképesztő helyeket mutatnak be a rajongóiknak, voltak már Dél-Koreában, de évekkel ezelőtt decemberben a gyerekeiket még Finnországba is elvitték, hogy találkozhassanak az igazi, lappföldi Mikulással. 

Végül valóban sikerült találkozniuk a Télapóval, de nem csak a Nánási gyerekek ültek bele az idős nagyszakállú ölébe, hanem Ördög Nóra is. 

Az I lapp you névre keresztelt vlogsorozat harmadik részében látható, hogy meseszép helyszínen járnak, egy kis faházhoz pedig megérkezik a Mikulás. Ekkora Nóra fotós férje több felvételt is készített, de ragaszkodott hozzá. hogy a műsorvezető is beleüljön a Mikulás ölébe. 

„Anya, mindenképp csináljunk egy képet a Mikulásnak az ölében ülve veled”

- bíztatta Nánási Pál Nórát, aki egyáltalán nem ellenkezett, fogta magát és kisfiát, majd elkészült a hőn áhított fotó. 

Nóra legtöbbször ragaszkodik a férjéhez ls nem is nagyon csinál róla más képet, csakis ő. Amikor a Playboy magazinban szerepelt, akkor is családi körben történt a fotózás, de ez egyáltalán nem meglepő, hiszen Nánási Pál hosszú éveken keresztül volt a lap fotósa. Elképesztően sok hölgyet kapott le a kamerájával hiányos öltözetben. A TV2 képernyőse azonban nem mutatott sokat magából, de Pál hivatalos oldalán akadnak róla merészebb fényképek

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás