promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Radics Gigi dögös vonulása mindenkit megbabonáz, kivágott zakója alól a feneke is kilátszott
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Radics Gigi olyan vadóc videót töltött fel magáról, hogy arra nincsenek szavak. 

Nemrég véget ért a Dancing with the Stars, amelyben Radics Gigi is hétről hétre megmutatta tánctudását. Habár nem ő lett a nyertes és a legjobb három közé sem kiderült be, az énekesnő elképesztő koreográfiákat mutatott be partnerével és az sem elhanyagolható, hogy elképesztően dögös is volt közben. A férfi tévénézők sokszor csak ámulhattak azon, hogy mit tud az ország egyik legjobb énekesnője. 

Gigi azonban azóta sem hagyja szexi dolgok nélkül a rajongóit, nemrég egy olyan vadító videót tett közzé Instagram-oldalán, amely láttán mindenkinek leesik az álla. 

Az énekesnő egy fotózáson vett részt, ahol egy fekete szerelésben csináltak róla felvételeket, az erről készült videót pedig gondolta, hogy megmutatja a követőinek. A szrelése egyáltalán nem volt mindennapi, mindössze egy sokat mutató, szexi blézert viselt, hozzá passzoló kesztyűvel. Természetesen a tűsarkú cipő sem maradhatott el, hosszú lábait ezáltal még dögösebbé tetté a fekete harisnyában. Nadrág vagy szoknya ugyanis egyáltalán nem volt rajta, épp ezért a blézere alól többször kilátszott a feneke. 

A követőinek pedig elképesztően tetszett a felvétel, rengeteg komment érkezett, amelyekben egytől egyik dicsérték Radics Gigit. Király Linda neve is felbukkant a hozzászólók között. 

- Nagyon bomba vagy. Látom Gina még szabadlábon. Jó volt a műsorban látni, h el tudtad engedni magad - írta az egyik kommentelő, aki arra visszaemlékezett arra, hogy Gina Gigi szexisebb énje. 

- Gigi a te szupererőd s hangodban van es a szépségedben, közvetlenségedben. Nincsen neked szükséged rá h vetkőzz. Szép vagy, nem azért, csak ne menj egy szint alá! - reagált valaki kissé szigorúan a felvétel láttán. 

- Jó szett! Nőies, szuperszexi, mégsem alpári, egészségesen lenyűgöző - kapta a dicséretet egy másik hozzászólásban. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás