promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Radics Gigi olajbarna bőrén világít a hófehér apró bikini, megbabonáz az álomszerű testével
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Radics Gigi Magyarország egyik legnépszerűbb énekesnője, azonban nem csak a hangjáért, hanem csodálatos külsejéért is sokan odavannak.

Az egész éves kemény hajtás után Gigi végre pihenésre adta a fejét és szemmel láthatóan remekül szórakozott a habok között. A szépséges lány már valószínűleg hozzászokott, hogy akárhova megy, mindig a figyelem középpontjába kerül és ez csak részben köszönhető az ismertségének.

A másik ok, ami miatt egyszerűen lehetetlen őt nem észrevenni, az csodás kisugárzása, göndör loknijai és fantasztikus alakja, ami miatt keményen megdolgozott, így teljesen jogosan büszke a végeredményre, amit már nagyon régóta nem rejt bő ruhák alá.

Gigi sokáig küzdött súlyproblémákkal, elmondása szerint mindig is voltak gondjai a kilói számával, azonban egy idő után megelégelte a folyamatos harcot önmaga ellen és a jojó effektussal és drasztikus változtatásra szánta el magát. Teljes életmódváltáson esett át és megrefornálta az egész addigi életét. A semmire sem jó diétákat felváltotta egy egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás, valamint belevetette magát több mozgásformába is, amíg meg nem találta azt, amit be tud építeni a mindennapjaiba és ez az elszántság és elhatározás meg is hozta a gyümölcsét.

Gigit ugyanis mitha kicserélték volna: bombaformában van és gyakorlatilag majd kicsattan az egészségtől és az önbizalomtól. Ez pedig a legszexibb dolog, amit viselhet. Persze a kis fehér bikinije után, amit a strandra választott. Az életmódváltás igazán bevált, ugyanis Gigi a terhessége után is könnyedén visszanyerte az alakját, immár nem szenvedett meg azzal, hogy hogyan is kellene magát formában tartani. Tehát édesanyaként is könnyedén helytállt és már bevált receptje volt arra, hogy a kislányát szem előtt tartva magának is örömet tudjon okozni.

Itt pedig megnázhetitek a szuperszexi fotókat, nagyon jó napja lehetett a strandon tartózkodóknak, hogy ezt láthatták:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás