promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szürreális karácsonyi videó terjed II. Erzsébetről: Harry és Meghan a tévéből tudta meg hogy mindennek vége
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceget és Meghan Markle-t nagyon bántották a történtek.

Igen megdöbbentő részletek derültek ki Harry herceg és Meghan Markle brit királyi családtól való elszakadása kapcsán. 

Egy szakértő ugyanis most azt állítja, hogy az utolsó csepp a pohárban, ami Harry herceget eltaszította a királyi családtól egy videó volt, amelyben nem viccelünk György herceg karácsonyi pudingot kevert. A news.com.au szakértője, Daniela Elser szerint, Harry és Meghan kapcsolata a palotával ekkorra már nagyon megromlott, a végérvényes csapást pedig akkor szenvedte el, amikor 2019-ben megjelent egy videó, amelyben a néhai Erzsébet királynő a dédunokája mellett látható .

A Buckingham-palota összes hivatalos közösségi oldalán közzétett videóban az látható, ahogy Vilmos herceg és Katalin hercegné legidősebb gyermeke, György herceg, valamint III. Károly (akkor még Károly herceg) és Erzsébet királynő a Buckinham-palotában gyűlt össze karácsony estéjén. Ez egyébként néhány órával azelőtt történt, hogy Őfelsége azóta kultikussá váló éves tévés beszéde elhangzott, amelyen az uralkodó mögött látható tablón Vilmos és Katalin képe látható volt, Harry és Meghan azonban egyáltalán nem jelent meg Erzsébet királynő ünnepi megszólalása alatt.

Bár a karácsonyi pudingos klip, amiről a szakértő most álltja, hogy az utolsó csepp volt a pohárban, egy viszonylag ártatlan videó egy kisgyerekről, aki minőségi ünnepi időt tölt a dédmamájával, a királynő megszólításával kombinálva állítólag nagy feltűnést keltett Kanadában, ahol Harry és Meghan akkoriban lakott.

Harry és Meghan kivágása az ünnepi tablóról az utolsó pillanatban történt változás volt. Közvetlenül azelőtt, hogy Őfelsége elkezdte volna a forgatást, átnézett az asztalon, ahol az általa oly szeretettel válogatott fényképek voltak elrendezve. A királynő, miközben végigmérte a többi képet a múlt és a jövő uralkodóiról és családjairól,ránézett Harry és Meghan képére és azt mondta: azt hiszem, erre nincs szükségünk

- állítja Elser.

Omid Scobie királyi bennfentes nemrég megjelent könyvében ennek kapcsán azt írta, hogy Harry és Meghan számára az a videó egy újabb jele volt annak, hogy ki kell lépniük a királyi család kötelékéből. Sussex hercegét és hercegnőjét nagyon bántották a történtek és úgy érezték, hogy teljesen ki vannak taszítva a családból és ezt már nem bírják elviselni.

Hogy Meghan és Harry reakciója jogos volt-e mindenki döntse el maga, de végezetül nézzük is az említett videót, ami kiverte náluk a biztosítékot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás