promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most érkezett: igazi sztárceleb exe lehet a most brutálisan letartóztatott szamurájkardos férfi, mit fog ehhez szólni a Sztárbox versenyzője?
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ámokfutás enyhe szó arra, amit a férfi művelt.

A rendőrségi jelentések általában nem a szórakoztató-irodalom műfajába tartoznak - munkájukból kifolyólag leginkább bűnesetek beszámolóit tartalmazzák, néha azonban meg akad a szemünk egy két abszurd történeten, még ha akkor is, ha azt nem Vlagyimir Viszockij találta ki:

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tagjainak bizony szükségük volt a bátorságukra, amikor belefutottak egy férfiba, aki egy kicsit az ünnepi időszakban "túltolta a rock'n'roll-t".

A történet még Mikulás előtt, december 4-én kezdődött, M. Ádám albérletében. A 33 éves férfi bulit szervezett, amit bömbölő zenével, és az egészségesnél jelentősen komolyabb mennyiségű alkohollal kívánt megtámogatni - ennek eredményeképpen a szóban forgó M. Ádám gyakran keveredett ki erkélyére, és hát nem csak levegőzni ment.

M. Ádám az erkélyen artikulátlanul üvöltözött, amit a kezében lóbált, 75 centis kard, és a riasztófegyveréből származó, véletlenszerűen leadott lövések csak súlyosbítottak. Miután az erkélyen vége lett a bulinak, M. Ádám nyakába vette a város, karddal-pisztollyal, ám eddigre már riasztották a rendőrséget is.

A rendőrök a Kamaraerdei úton találták meg a férfit, akinél továbbra is ott volt kardja és fegyvere. Határozottan felszólították, hogy szabaduljon meg fegyvereitől, és adja meg magát, aminek a férfi nem tett eleget, így a rendőrök kénytelen voltak kényszerítést alkalmazni,

Az egyik rendőr leadott egy figyelmeztető lövést, ami megzavarta a férfit, ezután könnyűszerrel ártalmatlanná tették, fegyvereit elvették és megbilincselték. A férfi az erkélyes jeleneteket nem tagadta, utána azonban állítása szerint nem igazán emlékszik, mi történt - amihez minden valószínűség szerint az elfogyasztott alkohol mellett a kábítószer is hozzájárult, ugyanis a férfi drogtesztje is pozitív lett.

Az őrizetbe vett M. Ádámot fegyveresen elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsították meg, letartóztatásáról a bíróság dönt. Bár a rendőrség nem közöl információt olyan személyről, aki ellen eljárás folyik, egy Facebook-csoportban a kommentelők szerint a most letartóztatott személy a korábban már többször is furcsán viselkedő Mandula Ádám lehet, ezt azonban nem lehet teljesen bizonyossággal kijelenteni.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás