promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lefosta, megharapta, seggébe dugta az ujját - a rendőrség egy igazi szuperbűnözővel találta magát szemben
Borítókép:  Profimédia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Se szeri, se száma az utcákon a bolondnak tűnő embereknek, ám amit ez a férfi művelt, az már túl megy minden határon.

Az Egyesült Királyság hatalmas ország, majd 70 millió ember él határai közt. Ennek megfelelően a bűncselekmények száma is nagyobb, mint egy kisebb lakossággal bíró országban. A Stratfordshire-i rendőrség mai közleményének olvasása közben az ember nem tudja eldönteni, hogy a gyomra a nevetéstől vagy az undortól rándul össze, valószínűleg inkább az utóbbi. Extrém bizarr rendőrségi hajsza zajlott a városban egy férfi után 8 percen keresztül, aki volt barátnője lakásából menekült egy betörés után.

Már az is nagy feltűnést keltett, hogy a férfi anyaszült meztelenül rohant a rendőrök elől, miközben egy tusfürdős üveget tartott a kezében. Az ablakon kersztül mászott ki, és végül egy bokorban gondolta meghúzni magát. Végül egy helyi lakóház hátsó ajtaja mellett találtak rá a 26 éves férfira a rendőrség tagjai, ám ekkor már nem a meztelenség volt a legsokkolóbb az ügy kapcsán: a férfi éppen önkielégítést végzett, miközben habfürdővel kenegette a testét, szinte percekkel a betöréses lopás után. A férfi még ezek után is képes volt fokozni az esetet: dulakodás alakult ki, megharapta az egyik rendőrt, majd amikor eldőlt, hogy vége a játszmának, egyik ujját a fenekébe dugta. Később, a bírósági tárgyaláson (aminek a végén a férfi 21 hónapos börtönbüntetést kapott) még sokkolóbb részletek derültek ki: miután betört a házba, egyenesen a fürdőszobába sietett, és ott a kádba piszkított. A család otthon volt, hallotta hogy valami rendellenes dolog történt, a volt barátnő a zajra azonnal a fürdőszobába sietett, ekkor látta meg az emberi ürüléket szétkenve a kád szélén és a szétdobált ruhákon. Azonnal távozásra szólította fel a férfit, közölte, hogy hívja a rendőröket, mire a volt barátja azt kérdezte tőle, hogy lefeküdne-e vele.

A nőnek érthető módon nem igazán nyerte el tetszését az ajánlat, azonnal riaszotta a bátyját is a hatóságok mellett, telefonálás közben ugrott ki a volt barát az ablakon, menekülőre fogva a dolgot. Az ilyen eseteket hallva az ember azért erősen elgondolkozik, hogy esetleg nem lenne e szükség több zárt pszcichiátriai intézményre. Akinek az elméje sajnáltos módon a bomlottságnak ezen fokán áll, azon nagyon nehéz segíteni, az egészséges lelkületért vívott küzdelmet valószínűleg már elvesztette, teljesen kiszámíthatlan ön- és közveszélyes őrült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás