promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
16 éves ámokfutó száguldozott Budapesten: több tucat rendőr üldözte, egy ártatlan járókelő is megsebesült – videó!
Borítókép:  Pixabay / Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Budapesten száguldozó fiatal vezető több rendőrautónak is nekiment. 

Az elkövető Budapesten, a XV. kerületben lévő Páskom parknál indította elvetemült akcióját, ahol a forgalommal szemben közlekedett. A mindössze 16 éves vezetőt a rendőrök megpróbálták először félreállítani, de ő makacsul továbbhajtott, majd nekiment egy rendőrautónak, és elsodort egy mellette álló egyenruhást, aki sérüléseket is szerzett.

Azonnal nyomába eredt a rendőrségi egység, de az üldözés közben a serdülő újabb rendőrautóval ütközött.

Ez sem hatotta meg a száguldozót, innen is továbbhajtott, a rendőri jelzéseket figyelmen kívül hagyva. Az elfogását csak hajnali 3 óra magasságában sikerült végrehajtaniuk, amikor a XVII. kerületben található Békás-szorosnál sarokba szorították a fiatal sofőrt, és végre lekapcsolták. Kiderült, hogy nem egyedül utazott: három utastársa is volt, de az elkövető még csak jogosítvánnyal sem rendelkezik.

Sajnos, a veszélyes akció alatt még egy ártatlan járókelő is megsérült.

„Az akció során az egyik, megkülönböztető jelzéssel haladó szolgálati gépkocsi elütött egy elé lépő asszonyt, akit a mentők súlyos sérülésekkel vittek kórházba. A baleset körülményeit az ügyészség vizsgálja” 

közölte a rendőrség a történteket.

Mostanában előfordult hasonló eset Debrecenben is, ahol rablók próbáltak elmenekülni egy ékszerbolt kifosztása után, ám a rendőrök elkapták a tetteseket. Az erről írt cikk lentre kattintva olvasható:

A Rákosmenti Pirítós Facebook-oldalon videót is láthatunk a fővárosi esetről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás