promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Járai Kíra mellét alig takarja a felsője, Járai Máté felesége dögösebb, mint valaha
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Járai Máté felesége elképesztően dögös fotót mutatott magáról. 

Járai Máté hazánk egyik legsikeresebb színésze, aki hosszú évek óta feleségével éli a mindennapjait. A Nyerő Párosban ismerhette meg őket az ország és akkor sokkoltak mindenkit azzal, hogy megosztották, hogy nyitott házasságban élnek. Azóta már több interjúban is nyilatkoztak erről, tehát Kírának és Máténak is engedélyezett a félrelépés. Jelenleg egy közös projektbe is belevágtak, együtt újítanak fel egy Duna-parti ingatlant, hogy később kiadhassák. 

Kíra igazán visszafogott a mindennapokban, ám a tévénézők most a Sztárbox adásában is láthatták. Habár alul maradt Nyári Dia ellen, hősiesen harcolt ellene. Most pedig egy igazán dögös fotót mutatott magáról, amely láttán mindenkinek leesik az álla. 

Kírát egy szexi fekete szerelésben kapták lencsevégre, a felsője pedig egy szál melltartó volt. Abból pedig igencsak kilátszódtak feszes mellei.

„Megtaláltam ezt a képet és rájöttem, hogy még nem tettem ki. Hát, most megteszem”

- írta Máté felesége a bejegyzéséhez. 

A követői pedig nem hagyták szó nélkül a meglepő fotót, még Járai Máté is hozzákommentelte a következőt: 

„Malac! Te egy címlap vagy!!!!”

Sokan arra is bíztatják az alapból szinkronrendező Kírát, hogy több ilyen fotót osszon meg magáról, ugyanis elképesztően az ilyen oldala. 

„Szuper fotó Kíra!! Csináltass több ilyet és mutasd nekünk! Jó a szépek nézni és tudjuk, hogy vagány csak vagy! Egyetértek Mátéval, hogy ez címlap fotó!!!”

- jegyezte meg egy követője. 

„Annyira de annyira tetszik a karakteredben, hogy nem az a tipikus tip-top nő vagy…hanem egy igazi belevaló, vagány, karizmatikus, szabad szellemű, vad NŐ vagy, akinek vannak gondolatai, úgy éli az életét ahogy neki kényelmes.. szenzációs!”

- olvasható egy másik hozzászólásban. 

„Szuper jól nézel ki ..kár lett volna nem megosztani velünk!”

- jegyezte meg egy harmadik kommentelő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás