promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Patkány, görény, víziló - Járai Máté erősen provokatív poszttal üzent feleségének egy fontos alkalom miatt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Többeknek szemet szúrt az üzenet több mint érdekes tartalma.

Járai Máté és Kíra kapcsolata finoman szólva is megosztja az országot. Célukként tűzték ki, hogy megmutassák a magyaroknak, hogy nem csak egyféle szerelem és párkapcsolat létezik: nyitott kapcsolatukról és úgy egész házasságukról általánosságban elmondható, hogy minden apró részletet megosztanak a közvéleménnyel.

A Nyerő Páros című műsorban meséltek először arról, hogyan nyitották ki kapcsolatukat harmadik, negyedik személyek felé és arról, hogy kapcsolatuk errőségét éppen ez a nyitottság adja: a másik iránti feltétlen bizalom és az, hogy pont emiatt érzik azt a másik mellett akár egy kósza hancúr után is, hogy hazaértek.

23 éve élnek kapcsolatban egymással, ebből 19 éve házasok és Járai Máté most ennek kapcsán tett közzé Instagram bejegyzést, melyben feleségének üzent.

Minden gondolatomban, minden lépésemben, minden levegővételemben ott vagy...minden örömöm és fájdalmam tanúja, minden rezdülésem ismerője, a legizgalmasabb és legkülönlegesebb ember a világon, akit ismerek Te vagy! Akinek a " patkány", " a görény" és a " viziló" is szerelmes szavak, ha én mondom Neki! Akit néha "ki kell lógatni" az ablakon! Kapcsolatunk nyitottságában olyan szorosan, hogy ennél közelebb ember nem is lehetne a másikhoz!!!
Boldog 19.házassági évfordulót Neked @jaraikira A kép 99' júniusában készült!

A bejegyzést az egyik legnagyobb celebekkel foglalkozó Facebook csoportban szedték ízekre, sokan ironizáltak rajta, hogy szeretnék, ha az ő férjeik is ilyen szerelmes szavakat suttognának a fülükbe, mint ami Járai Máté írt feleségével kapcsolatban.

Persze a legtöbb embernek nem ez a legfurább az ő párosukkal kapcsolatban, mégis többen tiszteletlennek érezték ezt a nyilvános posztot és kifejezték, hogy nem illendő ilyennel köszönteni a feleségünket.

Volt azonban, aki kiállt értük és azt mondta, hogy egy kapcsolat két ember dolga, minden feltételt a résztvevő felek szabnak meg és elképzelhető, hogy Kíránál betalált a fenti üzenet. Valamint kifejtették azt is, hogy lehetséges, hogy valóban ez a szerelem: amikor csüngünk a másik minden szaván, legyen is az akármi.

Az biztos, hogy kapcsolatuk az eddigi legjobb tudomásunk szerint stabil és lehetséges, hogy vannak benne extrémitások és kilengések, azonban sok sztárpárral ellentétben, akik tökéletes csillogásban és megrendezett idillben éltek, ők még együtt vannak és nagyon úgy néz ki, hogy maradnak is így, még sok sok évig.

Az, hogy ebből majd milyen bejegyzések születnek, még egyelőre várat magára, de addig is megmutatjuk a nagy port kavaró fotót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás