promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nővé alakította magát Járai Máté: „Csituljatok nullára!”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nővé változott Járai Máté miatt kiszakadt az internet.

Járai Máté nem kicsit meglepte a követőit, ugyanis nőnek öltözve, teljes sminkben jelentkezett be a közösségi oldalán azzal a céllal, hogy - ahogy ő fogalmazott - kiszakítsa az internetet. A színész nem véletlenül bújt ilyen jelmezbe, éppen a Szarvasi Vízi Színházban volt, ahol a Primadonnákat játszotta, de előtte még megörvendeztette a rajongóit, hiszen úgy látta, hogy ezek a videók óriási érdeklődést váltanak ki az emberekből; állítása szerint legutóbbi videóját is több mint 100 ezren nézték meg.

„Na nehogy már azt mondjátok, hogy unjátok, hogy mindig ezzel a pofával jelentkezem be. Mert ezt unjátok! Hát mindenki úgy odavolt az előző videóimért, hogy kiszakadt az internet. Mert mindenki ezt akarta nézni”

- kezdte szarkasztikusan Járai Máté, aki egyszerűen nem tud elmenni nyaralni, mivel állandóan színpadon van.

Javában dübörög a nyári, szabadtéri színpados időszak, tehát a művészeknek most sincs leállás, nincs pihenés, folyamatosan azért dolgoznak, hogy felejthetetlen estéket és szórakozást tudjanak nyújtani a nézőknek, és látva Járai Máté alábbi videóját, biztos a Primadonnák is egy fergeteges darab lehet.

„Lóg az eső lába, mindenki be van sz*rva, hogy hétfőn vissza kell jönni, olyan gyorsan beszélünk, hogy a nézők egy büdös szót sem értenek. (...) A lényeg az, szeretlek benneteket, még tart egy kicsit a nyár, kicsit még csituljatok nullára, ne jelentkezgessetek”

- hadarta a videójában Járai Máté.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás