promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Járai Máténak herés maradt a szája, azonnal mém lett belőle
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Járai Máté herés szájjal került kellemetlen helyzetbe.

Járai Máté most már ki tudja, hányadik Activity-adásban szerepel és vezeti a játékot, de mindig kiderült róla valami, amit addig vajmi kevesen tudtak róla. Most éppen azt mesélte el, hogyan lett belőle "herésszájú".

Történt ugyanis, hogy a színész-műsorvezető A Konyhafőnök egyik adásában kóstolta az ételeket, és éppen here volt a menü. Miközben ízlelgette a fogásokat, egy kis heredarab ottmaradt a szája szélén, és Fördős Zé elkezdett ezzel poénkodni. Az adás után rögtön mém lett belőle, hogy

Járai Máté herésszájú lett A Konyhafőnök-ben.


A Keresztanyu színésznője, Dobos Evelin egy megrázó történetet mesélt el az egyik nyaralásáról. Éppen Torontóban járt, ahol a Niagara-vízesést nézték meg az egyik barátjával, amikor gondoltak egyet és átmentek egy hídon, ami az Egyesült Államokat köti össze Kanadával. Arra azonban nem számítottak, hogy útlevél híján nemhogy Amerikába nem léphetnek be, de visszafelé is elakadtak.

Azzal még nem is volt probléma, hogy Amerika területéről visszaforduljanak, de amikor már Kanadába sem akarták visszaengedni útlevél nélkül, akkor a színésznő teljesen pánikba esett. A történet hihetetlen véget ért, és mindenki nevetésben tört ki a stúdióban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás