promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Járai Máté Duna-parti szerelemkuckója, valóságos álomnyaraló a sok Kádár-kocka mellett
Borítókép:  YouTube/Lakáskultúra
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Járai Máté és felesége nyaralója igazi felüdülés a modern építésű sablon-lakások tengerében.

Járai Máté hazánk egyik legsikeresebb színésze. Hosszú, sikeres karriert tudhat a háta mögött, sok-sok évig azonban igazán csak a színházlátogató közönség ismerte. Nagyközönség előtti ismertségéhez jelentősen hozzájárult televizíós műsorvezetőként végzett munkája, évekig volt az RTL Klub reggeli műsorának a házigazdája.

Feleségével, Kirával való kapcsolata miatt is sokat szerepelt a címlapokon, az egyik leghíresebb pár itthon, akik bevallottan nyitott házasságban élnek. Járai Máté életének emlékezetes pillanata volt Hajdú Péter műsorában megejtett coming-outja is, melyben biszexualitásáról vallott a színész. A nem-hagyományos házasságuk ellenére minden interjúban úgy nyilatkozott a pár, hogy számukra a másik a legfontosabb, és a közös életet csak egymással tudják elképzelni,

A pár most a nagyközönség számára is bepillantást engedett horányi nyaralójukba. Horány Szigetmonostor üdülőfalu része, Pest megyében, a Szentendrei Járásban található település. Nyaralójuk igazi bohém művészlak, varázslatos hangulatú kis ékszerdoboz. A berendezés egyszerre modern, és idézi a régi idők tradicionális építészetét, 1972-ben épült a nyaraló. A pár számára igazi kis szerelem-kuckó, már gimnáziumi éveik alatt, az ismerkedés szakaszában is gyakran jártak le, sokszor nagyobb baráti társasággal. 

Érdekesség, hogy a nyaralót eladták, és a házaspár csak néhány éve vásárolta vissza. Járai Máté elmondési szerint először tartott tőle, hogy vajon vissza kell-e idézni ilyen formán a múltat, de végül jó döntésnek bizonyult a nyaraló újramegvétele. A házaspár számára jelentős szentimentális értékkel bír, hogy még állnak a kertben Kira szülei által ültett fák, és a ház bizonyos részei is egykor saját kézzel készültek.

Ma már a saját ízlésüket tükrözi a nyaraló minden részlete, látszik, hogy nagy gondot fordítottak a nyaraló berendezésére. A Duna-part mindössze pár lépéssel megközelíthető, modhatni saját strandrésszel rendelkeznek. A lakás a sok modern szürke nyaraló korában igazi különlegesség, ritkán látunk ilyen meghitt otthont a celebvilágban. Járaiék nyaralóján festett felirat is hirdeti büszke tulajdonosait: a birodalom a Járai-Mohácsi Rancs nevet kapta a házaspártól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás