promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub levette a képernyőről Járai Mátét - Ez áll a döntés hátterében
Borítókép:  youtube.com/FIXTV HUNGARY (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Járai Máté komoly büntetést kapott az RTL Klubtól, és az is kiderült, hogy pontosan miért.

A Nyerő páros című műsornak köszönhetően szinte az egész ország megismerhette Járai Mátét, aki utána ott ragadt az RTL Klubnál, és ő lett a Reggeli egyik műsorvezetője. Nemrég egy elég furcsa esetről számolt be a híresség, ugyanis azt állította, hogy a szerkesztők kivették őt az egyik adás azon szegmenséből, amiben az újdonsült édesapa, Rácz Jenő lett volna a beszélgetőpartnere – állítólag azért, mert a Nyerő páros óta neheztel rá A Konyhafőnök sztárséfje, így nem akart vele interjúzni.

Járai Máté kicsit kiakadt az eseten (leginkább Rácz Jenőre), viszont az RTL Klubnak egyáltalán nem tetszett, hogy a műsorvezető így kiteregette a szennyest – ráadásul úgy, hogy állítólag nem is igaz, amit állít –, ezért most komoly szankciót szabtak ki rá: szerződésszegés miatt felfüggesztették, így egy ideig nem láthatjuk a Reggeliben.

„Pár poszttal ezelőtt örömködtem, hogy képernyős arc vagyok, nos most egy kicsit mégsem. Ugyanis szerződésszegés miatt június 30-ig nem láthattok a Reggeliben. Komoly lecke ez nekem, hiszen a mostani munkáim közül talán ezt élvezem a legjobban! Remélem nem bánjátok, hogy az örömök mellett nehézségekről és kudarcokról is beszámolok Nektek. Szóval több olyan műsorban is vendégeskedtem, ahová csak külön engedéllyel mehettem volna. Ráadásul olyan belső információkról is beszéltem, amik harmadik félre nem tartoznak. Így most a Reggeli kérésére picit »szabira« megyek. De az ember tanul a hibáiból, hiába van bennem beteges őszinteségi vágy, vannak szabályok, amiket be kell tartani. Ezentúl ezekre figyelek. Júliustól baráti szeretettel várlak Benneteket a Reggeliben (is)”

– közölte Járai Máté.

A híresség még viszonylag könnyen megúszta a dolgot, hiszen ebből komoly botrány is lehetett volna házon belül, de a rajongói legnagyobb örömére „csupán” egy pár hétig tartó büntetésről van szó, utána pedig minden visszatér a régi kerékvágásba.

Az RTL Klub ezzel indokolta, hogy Járai Máté nem szerepelt Rácz Jenő szegmensében a Reggeliben:

„Több vendég volt egyszerre a stúdióban, így a műsorvezetők megosztásra kerültek (ez gyakori a műsorban). A műsorvezetők közül pedig gyermekvállalás és A Konyhafőnök témákban – egyelőre – Peller Mariann a kompetensebb, ezért beszélgetett ő Rácz Jenővel”.

Itt lehet megtekinteni Járai Máté posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás