promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien falatnyi fehérneműben csavarja el a fejeket, vadító oldalát mutatta meg a szőke szépség
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien most nem finomkodott, olyan szexis fotót mutatott magáról, hogy felkavarta az Instagram-oldalának állóvizét. 

Vasvári Vivien évekkel ezelőtt lett országosan is ismert, amikor szerepelt a Feleségek Luxuskivitelben című műsor adásaiban. Vivi többek között Köllő Babettel, Csősz Bogival és Rubint Rékával együtt szerepelt eleinte a műsorban, amely akkoriban igencsak kiverte a biztosítékot a magyarok körében. Vivien ezután szerepelt a Farm VIP műsorában is, de előtte még egykori férjével, Szegedi Fecsóval is megmérettette magát a Nyerő Párosban. 

Egy ideje azonban nem vállalt el televíziós felkéréseket, inkább a közösségi oldalára összpontosít. Szebbnél szebb fotókat oszt meg magáról és a dögös, szexibb fotók sem állnak távol tőle. Nemrég egy olyan fotósorozatot mutatott magáról, ahol mindössze egy bevállalós fehérneműt visel, amely igencsak sokat mutat az egykori luxusfeleségből. 

A szőke szépség a fotóin egy biliárdasztal mellett áll vagy épp azon térdel, mindössze egy fekete fehérneműben, amelyből igencsak kilátszik a feneke és a mellei is. Ráadásul egy biliárdozáshoz szükséges dákó is van a kezében. 

Ezekkel a felvételeknek leginkább a férfi rajongóinak kedvezett és úgy tűnik be is jött neki. Csak úgy záporoztak a lájkok és a kommentek a fotóihoz. Persze, akadt olyan komment is, amelyben egyszerűen nem értik, hogyan lehet ennyire vékony Vivi, ráadásul úgy, hogy körülbelül három hónapja szülte meg a harmadik gyermekét. Valaki egyenesen azt írta neki, hogy bizony, így kell kinézni három gyermek után. 

- Nem szokásom kommentálni, de tényleg ragyogó vagy! - jegyezte meg hozzászóló Viviennek. 

- Szexbomba - írta egy másik hozzászóló. 

- Szívdöglesztő vagy Vivien! - olvasható a kommenteknél. 

- Nagyon jól tartod magad a 3.gyerek után. Az idő sem fog ki rajtad! - hozták fel Vivinek, hogy egyszerűen nem tudja magát elhagyni a szülés után. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás