promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien szülése több mint 10 millió forintba is kerülhet, nem akárhol hozza világra harmadik gyermekét
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokat sejtetető Instagram sztorit tett ki Vasvári Vivien, sokan egyből arra gyanakodnak, hogy a múlt megismétli önmagát.

Bodnár (Vasvári) Vasvári Vivien terhessége utolsó heteit tapossa. Nemrégiben kitett egy 24 óráig elérhető Instagram történetet, melyben egy miami-i hotelből jelentkezett be. Egyből elindultak a találgatások, mivel Fecsóval közös gyermeküknek is egy amerikai klinikán adott életet. Vivien végig nagyon tudatos volt a babatervezés összes fázisában és a terhességére is ügyelt, nem meglepő hát az sem, hogy a szülése körülményeit is a lehető legtökéletesebbre szeretné alakítani.

Instagramján egyébként már kétlaki élet van beállítva, Magyarország mellett már Miami is lakóhelyként szerepel a szépséges luxusfeleség profilján.

Amellett, hogy valószínűleg az amerikai egészségügyi ellátás jobban megfelel a prémium igényeknek, más oka is van, hogy itt hozta világra második gyermekét (és vélhetően a hamradikat is itt fogja): ez pedig az, hogy ebben az esetben a gyermek megkapja az amerikai állapolgárságot és valószínűleg azt felesleges magyarázni, hogy ezzel mennyi előny jár. Vivi ezzel kapcsolatban viccesen őgy fogalmazott, hogy a fia akár még elnök is lehet. Ismét fiút hord a szíve alatt, ezt pedig az esküvőjén jelentette be a tágabb ismerősi körének.

Az előző szülésére még Fecsóval érkezett Amerikába és vitték magukkal kislányát, Arianát is, akiről bájos képet posztolt az Instagram oldalán. Kislánya mellett ezen a fotón már fiát is megmutatta, a két testvér hatalmas szeretettel néz egymásra:

Vivien egyébként aktívan használja a közösségi médiát, nyoma sincs annak, hogy testileg, vagy lelkileg megviselné a terhesség, épp ellenkezőleg: szinte majd kicsattan az egészségtől. A kommentelők sem győzik dicsérni, hogy milyen szép kismama, ami nem meglepő, mert elmondása szerint Vivi élvezi a terhessége minden pillanatát.

Egyébként a luxusfeleség nem volt szégyellős, amikor az anyagiak kerültek szóba: az előző szülés ára nagyjából 10 millió forint volt és tekintve, hogy az egész világon elszabadult az infláció, illetve azóta néhány év is eltelt, ennél valószínűleg jóval borsosabb áron, néhány millió forinttal nagyobb kiadás lesz a mostani kórházi látogatás. Azonban ebben az árban olyan elképzelhetetlen kényelmi funkciók vannak benne, amiről a legtöbb kismama pusztán álmodozhat: kényelmes ágyak, elszeparált szobák, vele lehet az egész családja, kiváló ételeket főznek és az egész környezet olyan, ami megnyugtatja a kismamát.

Valószínűleg többféle szülési módszerből is lehetett választani, Vivi érzéstelenítés nélkül, természetes módon adott életet a gyermekének.

Azt egyelőre nem tudni, hogy ugyanehhez a klinikához tér-e vissza, mindesetre az eddigi jelek elég árulkodóak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás