promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: így nézett ki Vasvári Vivien a műtétek előtt - Felismernéd?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien szinte teljesen felismerhetetlen a régi fotóin.

A Farm VIP-ből, a Nyerő Párosból, illetve egyebek között a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorból is ismerhetik az emberek Vasvári Vivient, akit sokan Magyarország egyik legszebb nőjének tartanak. Szegedi Fecsó exfelesége az utóbbi időben nem igazán szerepelt kiemelt tévéműsorokban, de a több, mint 1 millió követővel rendelkező Instagram oldalán annál aktívabb volt – pár napja is egy brutáldögös képet rakott ki magáról:

Az egykor profin sportoló Vasvári Vivien folyton kapja a dicsérő kommenteket a tökéletes teste miatt, sokan egyszerűen nem bírnak betelni a látványával. Valószínűleg ezért is olyan népszerű a modell/színésznő, akit nemrég eljegyzett a párja. Vasvári Vivien sosem titkolta, hogy különböző beavatkozások is hozzájárultak a szépségéhez, hiszen a füleit is megműttette, az ajkait is feltöltette, illetve a melleit is érte beavatkozás.

„Nekem az atlétika, a futás miatt nagyon kicsi, visszamaradott volt, pedig anyukámnak szép, nagy, telt mellei vannak. Aztán ahogy a 18-at betöltöttem, úgy döntöttem, megcsináltatom. Sem az anyukám, sem az apukám nem tudott róla, csak akkor hívtam fel őket, amikor az altatásból felébredtem”

árulta el Vasvári Vivien.

A híresség azt is elmondta, hogy többször is megműttette a melleit, ugyanis a két gyermeke születése után nem volt elégedett a testével. Vasvári Vivien egyelőre nem tervez újabb szépészeti beavatkozásokat, de egyáltalán nem zárja ki, hogy valamikor megint kés alá fekszik majd – bár a követői szerint most úgy tökéletes, ahogy van, de persze neki kell eldönteni, hogy meg akar-e változtatni magán valamit:

Így nézett ki Vasvári Vivien a műtétek előtt, 16-18 évesen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás