promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik váratanul az exének üzent, mindenkit összezavartak a szavai
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt nem láttuk jönni.

A nyár egyik legnagyobb bombahíre volt itthon a labdarúgó válogatott csapatkapitányának, Szoboszlai Dominiknak a Liverpoolba való szerződése, hosszú évtizedek után először fordult elő, hogy egy magyar labdarúgó egy igazi nemzetközi sztárcsapatba igazoljon. A középpályás vezetésével a magyar válogatott egyenes ági Európa-bajnoki kijutást is ünnepelhetett. 

A magyar középpályás remek formában indított az angol csapatnál, többször is megválasztották a forduló emberének, gólpasszokat adott és gólokat is lőtt. A hétvégi, Fuham elleni meccsen nem a megszokott formáját hozta, a 64. percben lecserélték, sportszaklapok 5-6-ös érdemjegyet adtak teljesítményére - kivéve a Yahoonál, akik 8-ast adtak neki, és az eddigi egyik legjobb meccsének titulálták némileg érdekes módon.

Mivel Dominik igazi szupersztár státuszba emelkedett, nem csoda, hogy rengeteg ember követi tevékenységét - a 21. századi internetes technológia és a közösségi média minden eddiginél könnyebbé teszi, hogy a pályán kívüli történéseket is követni tudjuk.

Dominik Liverpoolba igazolásakor még együtt volt Gécsek Fanni teniszezőnővel - a szőke szépség Angliába is követte Dominikot, az angol sajtó természetesen imádta őket - többek között ezért is okozott óriási meglepetést, amikor szeptemberben bejelentették, hogy külön utakon folytatják.

Dominik most Instagramon üzent "szerelmének" - nem Gécsek Fanniról van szó, viszont az ifjú hölgynek is köze van a történethez. Nagyon úgy tűnik, hogy Dominik rendkívül megszerette közös kutyájukat, ugyanis történetében egy egyes szám első személyű birtokos személyjellel ellátott, szív alakú szmájlival hivatkozott a kutyára ("happy birthday my <3 - boldog szülinapot "szerelmem"), aki most 2 éves.

A kutyus Milo névre hallgat, és nagyon Dominikhoz nőtt, állítása szerint fiaként szerette. A képet az Origo szúrta ki Szoboszlai Dominik Instagram-történetében, minden valószínűség szerint egy bolognese, egy bichon frise vagy egy jól megnyírt uszkár típusú kutyáról van szó.

Addig is nézzük meg a hétvégi Liverpool mérkőzés legszebb pillanatait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás