promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miután kihúzták Magyarország harmadik ellenfelét, megzavarták az élő adást az Eb-sorsoláson hirtelen váratlan és fura hangok
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

December másodikán sorsolták ki, hogy ki az Eb-n milyen csoportok lesznek, akadtak meglepetések az élő adásban.

Sokan várták Magyarországon is a december másodikát, hiszen ezen a napon derült ki este, hogy milyen csoportok lesznek majd a jövő évi kontinensviadalon Németországban. Előre lehetett tudni, hogy nem lehet úgy sorsolni, hogy aarra azonnal rá lehessen vágni, hogy ez bizony gyalog-galopp, simán kötelező a továbbjutás, hiszen rendkívül furán alakultak a kalapok. Mindegyikben voltak nagyon erős ellenfelek, futballnemzetek. Magyarország így is kedvező helyről várta a húzást, hiszen a második kalapban kaptunk helyet, ám már a legelején is lehetett tudni, és erről nagyon sok mém is keletkezett az interneten, hogy nagyon simán lehetőség volt arra, hogy Szoboszlaiék bekerülhetnek nagyon könnyen egy elképesztő halálcsoportba is az Európa-bajnokságon, a legpatinásabb és legerősebb ellenfelekkel.

Ám végül úgy alakult, hogy a házigazda Németország mellett Skóciát és Svájcot kapták Szoboszlai Dominikék, így a sorsolás után nagyon sokan elkezdtek bizakodni, hiszen erre a csoportra lehet azt mondani, hogy meglehet a továbbjutás, persze a foci kiszámíthatatlan, és Skóciának is rendkívül erős nemzeti csapata van, és nagyszerűen futballoztak a selejtezőkön. Érdekesség, hogy a német oldalakon azonnal beindult a kommentcunami a sorsolás láttán, hiszen köztudott, hogy a német válogatott az elmúlt hónapokban vereséget vereségre halmozott, és komoly változások is voltak a csapat vezetésében.

A német szurkolók pedig nem könyörültek a csapaton, korábbi cikkünkben IDE kattintva össze is gyűjtöttük, hogy milyen kommentek érkeztek a Kicker-en a sorsolás után.

Ám más is történt a sorsoláson, egy igazán meglepő dolog zavarta meg az élő közvetítést pont akkor, amikor kihúzták Magyarország harmadik ellenfelét, Svájcot.

Egy apró incidens történt, amelytől azonnal zavarba jöttek a helyszínen, hiszen sokáig nem tudták, hogy mi történt valójában. Az élő adásban nyögéseket lehetett hallani a sorsolásnál, Svájc kihúzásakor, olyan volt, mintha tényleg valamiféle felnőttfilmből vágtak volna be hangokat.

És ez volt az igazság is, végül kiderült.

Maga Brian Laudrup is meglepődött, amikor kihúzta Svájcot, és ezt látni lehetett a felvételeken is. A The Guardian később kiderítette, hogy egy humorista követte el a csínyt a helyszínen, akinek nem ez volt az első efféle húzása élő adásban. Daniel Jarvis humorista maga tette közzé, hogy ő volt az. Egy telefont rejtett el a helyszínen, és ennek a csengőhangja lett a pikáns zörej, amelyet lehetett hallani az élő adásban is.

Íme a hangok:

(via NSO)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás