promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett melleit alig takarta valami, élő adásban a mélyen kivágott ruhája alól minden kilátszott
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babett ismét egy dögös szerelésben jelent meg, minden szem rá szegeződött a Sztárban Sztár leszek! élő adásában. 

Hamarosan véget ér a Sztárban Sztár leszek! műsora, a jövő héten kiderül, hogy ki nyerte meg a hosszan tartó megmérettetést. Vasárnap este azonban még meg kellett küzdeniük a versenyzőknek a döntőbe jutásért. 

A TV2 élő adása ezen a héten rendhagyóan indult, a mesterek ugyanis felköszöntötték Till Attilát. A műsorvezető december 3-án ünnepelte az 52. születésnapját. Tóth Gabi, Majka, Köllő Babett és Pápai Joci is felvonultak a színpadra, hogy ünnepeljék őt. De nem csak ő volt születésnapos, hanem Tóth Gabi és Krausz Gábor közös kislánya is, akore szintén említést tettek a műsor folyamán. 

Amikor felálltak jól lehetett látni, hogy Köllő Babett ismét egy merészebb ruhadarabot választott az eheti élő adásra, amelyből a lába igencsak kilátszik. De a felső része is sokat mutatott a színésznőből. 

A melleit szinte alig takarta a fekete anyag, kevés választotta el attól, hogy hatalmasat villantson. Erre nagy szerencséjére nem került sor, de az elképesztően szexi ruhában még az Instagram-oldalára is feltöltött egy fotót. Ehhez pedig záporoztak a kommentek, Babett rajongói egyszerűen odavannak a ruháért és a dögös megjelenéséért. 

- Nagyon elegáns vagy!! Ebben a ruhában - írta egy kommentelő a Sztárban Sztár leszek! mesterének fotójához. 

- Úgy nézel ki mint a 30-as évekböl egy filmcsillag, egy szépség vagy - fogalmazott egy másik hozzászóló. 

- Gyönyörű ! Egy percre azt hittem Marilyn Monroe áll a színpadon!! - fejtette ki a gondolatait egy harmadik kommentelő. 

Babettnek hétről hétre mesés ruhákat terveztek, vonult már be a stúdióba talpig farmerben, de öltött már magára egy igazán furcsa kígyós jelmez is. Az egyszer biztos, hogy mindig dögös és egyáltalán nem hátrál meg akkor sem, ha egy merészebb, sokat mutató ruháról van szó. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás