promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újraindul a harc Jákob Zoltán szívéért, ilyen még nem volt a Nagy Ő történelmében
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Példa nélküli, ami most történik a milliárdossal.

Bár a TV2 sikerműsorának már vége, mégsem hagynak történések nélkül minket a Nagy Ő kedvelt szereplői. Aki követte az adásokat, az ismeri a szereplőket, de nagy vonalakban megpróbáljuk felvázolni annak is, aki esetleg valahol lemaradt volna.

A Nagy Ő döntőjébe két lány jutott be: a 21 éves, fiatal titán, Nati, valamint a temperamentumos édesanya, Betti. Kettőjük párharcából végül Betti került ki győztesen, azonban a szerelmesek útjába több akadály is görbült. A műsor vége és az utolsó rész adásba kerülése között három hónap telt el és nem volt szabad találkozniuk: értelemszerűen azért., hogy ne spoilerezzék el a sorozat végét. Valószínűleg ez is rányomta a bélyeget a kapcsolatukra, mivel a határidő letelte után randevúzni kezdtek, de végül az érzelmek nem bizonyultak elég erősnek és nem olyan régen a pár egy nagy beszélgetés után bejelentette, hogy külön utakon folytatják.

Ehhez a döntéshez Zoli előbb Dubaiba utazott el teljesen egyedül, ahol egy luxusszálloda szolgáltatásait élvezte, majd Mallorca csábító habjai közé vette be magát és a két utazás nagy magányában végül meghozta a döntést a kapcsolat folytatásáról.

Na de hogyan jön ide a vita? Betti időközben összebarátkozott a szintén Nagy Ő-t kereső Vandával, aki teljes mellszélességgel támogatja barátnőjét mindenben.

A szakítás hírére előkerült az egyik régi versenyző, Virág is, aki már korábbról ismerős volt a tévénézőknek: a fiatal bikini és fitnessz modell Virág nagyon komolyan gondolja a párkeresést: Árpa Attila kegyeiért is ringbe szállt, majd később Jákob Zolinál is próbálkozott, akinél egészen messzire eljutott, de végül hazaküldték.

Virág meglátva a rést a pajzson, illetve, hogy Zoli újra szingli, magasabb fokozatba kapcsolt. Érdekes módon a szakítás előtt egy nappal üzent a milliomosnak és nem felejtette el megemlíteni azt sem, hogy Betti miben hibázott, de arról is biztosította Zolit, hogy ő megbocsájt neki a tévedése miatt, miszerint első körben nem ő lett a nagy Ő. És ez volt az a pont, ahol elszabadultak az indulatok. Köztudott, hogy Zoli egyik fenntartása az volt Bettivel kapcsolatban, ahogy a stresszhelyzetekben és a vitás szituációkban viselkedik, most pedig megtudhattuk mire is gondolt ezzel.

Vanda és Betti nem vicceltek, hatalmas üzengetés kezdődött el, tiltásokkal megfűszerezve, úgy látszik senki nem akarja elengedni Zolit, valamit nagyon tudhat az a férfi.

Az ide kapcsolódó videókat ide kattintva nézhetitek meg, ember legyen a talpán, aki eligazodik ebben a cicaharcban, de az biztos, hogy a Nagy Ő nem zárult le, újraindult a harc a körömlakkmágnás szívéért. Az, hogy Zoli ehhez mit szól, egyelőre még kérdéses:

@borsonline Nagy Ő Betti: Úristen, te gyászkeret! #foryou #foryoupage #neked #nekedbe #nekedbelegyen #nagyő #jákobzoltán #jákobzoli #bors #botrány #szerelem #jakobzoltan #celebek #celeb eredeti hang – Bors - Bors

Forrás: borsonline.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás