promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina bejelentette, hogy bővül a család, új baba érkezik hozzájuk nemsokára
Borítókép:  Profimedia/Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edina és G.w.M. családjában újabb baba fog születni. 

Kulcsár Edinától már egy jó ideje hangos a sajtó. Először akkor robbantotta a bombát, amikor bejelentette, hogy elválik gyereki apjáról, Szabó András Csutitól. Nem sokkal később pedig kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő újra szerelmes, méghozzá a rapper G.w.M. személyébe. Ezzel pedig úgy tűnt, hogy Edina újra boldog, a Dancing with the Stars táncos műsorát is elvállalta, ám vissza kellett lépnie, mivel kiderült, hogy gyermeket vár. Az emeléseket és a táncmozdulatokat sem lett volna biztonságos úgy végrehajtania, hogy közben várandós.  Azóta már megszületett a kislánya, aki az Amara nevet kapta és azóta a családjuk körül mindig történik valamit.  

Párjával most egy realityt forgatnak Instagram-oldalukon az életükről, az egyes részeket tagdíj fejében láthatják a követők, amelynek egyáltalán nem örül mindenki. G.w.M. korábbi szerelme, Nagy Melanie is megszólalt az ügyben, miszerint nem örül ennek az új műsornak, amelyben a gyermekek is szerepelnek. 

Edina pedig nemrég újra jelentkezett az Instagram-oldalán, ahol egy fotót is közzétett. Bejelentette ugyanis, hogy ismét bővülni fog a családjuk. 

Hamarosan újra baba lesz a családban

- írta az egykori szépségkirálynő a bejegyzésében. Azonban ezennel ő várandós és nem vállalnak negyedik gyermeket, hanem az egyik családtagjához kopogtatott be a gólya. A fotón pedig jól látható, hogy Edina rokonának a kerekedő pocakja. 

A háromgyermekes édesanyáról nemrég egy váratlan videófelvétel is előkerült, ahol egy korábbi párjával, Nádas Mátéval látható. Az egészben pedig az a legérdekesebb, hogy Edina akkor pontosan úgy beszélt a párjáról, mint manapság G.w.M- ről. Szóról szóra ugyanazokat a szófordulatokat használta, történetesen azokat, hogy ő az igazi férfi, mellette lett nő, megtapasztalta az igazi boldogságot és az igaz szerelmet. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás