promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orbitális hiba Magyarországról, egy külföldi lap nagyon elrontotta, a közösségi médián azonnal elszabadultak a kommentek
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több országban is Magyarországról beszéltek a tegnap Eb-csoportsorsolás után.

Tegnap kisorsolták az Európa-bajnokságra a csoportokat, az előre megadott kalapok alapján arra lehetett számítani, hogy bizony nem lesznek könnyű beosztások a németországi Eb-re, a várakozások pedig beigazolódtak. Magyarország egy meglehetősen kemény kvartett tagja lett, amelyben Skócia, Svájc és Németország kapott helyett. És persze azonnal elkezdődtek a fogadkozások, hogy menny esélyünk lehet tocábbjutni az egyeneses kieséses szakaszra, és általában az ország abban egyetért, hogy a csapat mostani formáját elnézve, bizony annak ellenére, hogy ekmény csapatokkal kerültünk össze, minden esélyünk megvan rá, hogy továbbjussunk.

Elképesztően izgalmas meccsek jönnek majd tehát a németországi kontinensviadalon.

És persze nemcsak hazánkban kezdődtek el a számítgatások, hanem külföldön is, a három országban a legnagyobb sportnapilapok és sporttal foglalkozó újságok már elkezdték természetesen firtatni az esélyeket, Svájcban például néhány lap szerint ez egy nagyon kedvező beosztás a svájciakra nézve, sok lap úgy ír, hogy álomsorsolás jutott részükként most. Németországban azonban már kevésbé voltak boldogok a kommentelők a közösségi média oldalakon, persze ez megint elsősorban arra vezethető vissza, hogy a német csapat nem úgy szerepel mostanában a meccseken, ahogy azt a szurkolók már megszokták.

Természetesen több országban izgalmas gradikákkal karöltve tálalták az olvasók elé, hogy milyen csoportok alakultak ki az Eb-re, és bizony egy helyen orbitális baki csúszott be, mivel felcserélték a magyar zászló színeit egy nagyon is látványos képen, erről pedig a Trollfoci is megemlékezett, íme a fotó, IDE kattintva megnézhetitek.

Korábban cikkekben számos Magyarországgal kapcsolatos hibát bemutattunk már nektek, egy kvízműsorban volt a leglátványosabb:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás