promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító fotón Bajor Imre gyermekei: hosszú idő után először álltak nyilvánosság elé és édesapjukról meséltek, ezt hagyta rájuk a Kicsihuszár
Borítókép:  Youtube - ATVmagyarorszag
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki kedvenc színésze után hatalmas úr maradt, meghatódva olvassuk mit mondtak a gyermekei a Kicsihuszárról.

Bajor Imre neve valóságos fogalom volt Magyarországon. Színész karrierjét 19 évesen kezdte, az Állami Déryné Színházban. Későbbi karrierje során szinte felsorolni sem lehet, mennyi színdarabban és filmben játszott. Az országos ismertséget leginkább a Szomszédok című, magyar gyártású telenovellának köszönhette, ahol több mint 70 epizódban játszotta el a fodrászt, Oli urat.
Bajor Imrének két gyermeke született a szintén színészként dolgozó Hámor Esztertől, Lili és Marcell. Bár az ember először talán azt gondolná, hogy egy ennyire sikeres színész, mint Bajor Imre biztosan mesés vagyont hagyott a gyerekeire, Lili és Marci állítása szerint ez messze áll a valóságtól.
A két gyerek elmondása szerint Bajor Imre egykor nagyon tudatosan állt hozzá a nevelésükhöz, fontosnak érezte a minőségi oktatást, mind a ketten kéttannyelvű, angol-magyar gimnáziumba jártak, így már korán magabiztos nyelvtudást szereztek.

Marcinak munkája során elengedhetetlen az angol nyelv magas fokú ismerete. Bajor Imre fia a filmiparban dolgozik, de apjával ellentétbe nem a kamera előtt, hanem a kamera mögött: rendezőasszisztensként vesz részt leginkább külföldi gyártású, de Magyarországon forgatott produkciókban, ahol a stábtagokkal való kommunikáció szinte kizárólag angol nyelven zajlik.
Lili esetében szintén kijelenthetjük, hogy az alma nem esett messze a fájától, az ifjú hölgy ugyanis színésznőként dolgozik, már rengeteg filmben és színdarabban megcsodálhattuk tehetségét.

A fiatalok szerint azonban egyáltalán nem élnek luxus-életszínvonalon: Lili például több színházban is játszik egyszerre, és drámapedagógiai foglalkozásokat is tart: szerinte a színészi szakma anyagi megbecsültsége ma már nem összehasonlítható a korábbi nagy színészekével, ezért a legtöbb iparágban dolgozó több lábon is. Saját lakása jelenleg egyik gyereknek sincs, mind a ketten albérletben laknak.

Bajor Imre gyermekei között a mai napig hatalmas az összetartás, így néz ki most a testvérpár:

Összeszorul a szív: ide kattintva nézheted meg Bajor Imre utolsó televíziós interjúját.

Forrás: meglepetes.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás