promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Columbo felesége: Gálvölgyi János végre megmutatta bájos nejét, 51 éve boldogítják egymást
Borítókép:  YouTube.com/KrizsoSzilvia (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csakúgy mint Columbo, Gálvölgyi János se sűrűn mutatkozik a feleségével a nyilvánosság előtt.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész 74 éves, és döbbenetes belegondolni, de 51 éve házas. Ahogy szokott fogalmazni, Judittal vannak gálhegyeik és gálvölgyeik - írja a Blikk. Gács Judit, Gálvölgyi felesége egyébként műfordító, és 1971-ben keltek egybe. Két gyermekük is született, 1973-ban Eszter, 1975-ben pedig Dóra látta meg a napvilágot. Sokan tudják, de Gálvölgyi János apósa Rodolfo volt, a híres bűvész.

A Blikk arról ír, hogy kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen, hiszen Judit sokáig nem engedett a csábításnak. Az amatőr színjátszó mozgalomban találkoztak, és Judit szerint annyira fiatalok voltak még, hogy nem tudta Jánost komolyan venni. Hét évig alkottak egy párt a frigy előtt, állításuk szerint ez elegendő időnek bizonyult ahhoz, hogy kiveszekedjék magukat, és behatóan megismerjék egymást.

„Kezdetben sportot űztünk abból, hogy elmondjuk egymásnak a hibáinkat, mire házasok lettünk, már egy életre kiveszekedtük magunkat. Nem veszekedük már hülyeségeken"

- nyilatkozott az asszony. 

„Sosem voltam féltékeny Jánosra. Tudtam, hogy vagyunk olyan jóban, hogy velem marad"

- tette hozzá. 

Gálvölgyi János egyébként 1968-ban tűnt fel parodistaként a Ki mit tud? című kulturális vetélkedőben, ezután elvégezte a Színház- és Filmművészeti Egyetemet, és több neves társulatban is megfordult. A mainstream médiában ismerhetjük őt rádiókabarékból, a Heti Hetesből, illetve a Gálvölgyi show-ból. Utóbbi műsor rövid történeteket mutatott be, televíziós műsorokat parodizált ki, illetve a mindennapi élethelyzetek abszurditásából űzött gúnyt. 

A Meglepetés magazin címlapján megtekintheted Gálvölgyi Jánost feleségével, Gács Judittal.

Ha pedig nosztalgiáznál egyet az 1988-tól egészen 2015-ig tartó Gálvölgyi show legjobb jeleneteivel, akkor íme!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás