promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Geszti Péter váratlan bejelentése sokként hatott a nézőkre, most végleg eldőlt a népszerű műsorának a sorsa
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Adom a napom 2. etapjának utolsó része november 30-án volt látható a Viasat 3 csatornáján.

Geszti Péter méltán népszerű  műsorának, az Adom a napomnak az 1. évada augusztus 28-án debütált a VIASAT3-on és még be sem fejeződött az 1. etap, de a tévétársaság annyira elégedett volt a nézettséggel, hogy már a vége előtt berendelte a 2. szezont.

A Viasat 3 csatornáján idén augusztus 28-án debütált a Geszti Péter vezetésével készülő Adom a napom című beszélgetős műsor. A Viasat 3 nem titkolta, hogy nagy reményeket fűzött a showhoz, amely egyébként szépen helyre is rántotta a csatorna nézettségi adatait, a legfontosabbnak számító 18-49 éves korosztályban. Viszonylag stabil nézőbázissal rendelkezett, ennek végetértével a Szingli vagy svindli című műsort tették be a helyére, ami azonban csúfos bukás lett. A csatorna ezt azóta már át is helyezte az esti sávba a korábban sikeresen futó Adom a napomból pedig rögtön be is rendelte a második évadot.

A Viasat 3 egyébként érezhetően a középosztály, felső-középosztály nézőire célzott ezzel a formátummal, a műsorban ugyanis nem a jelenlegi legnagyobb celebek adogatják egymásnak a kulcsot, hanem a kultúra legkülönfélébb területeiről származó ismert emberek, legyen az komikus, stylist, modell, énekes, műsorvezető, színész vagy éppen szakács. Természetesen egyikük sem ismeretlen, mégis olyan emberek, akik nem a nagy nyilvánosság előtt élik az életüket, és rendelkeznek olyan élettapasztalatokkal, amik a nézők számára is érdekesek, relevánsak lehetnek, így nem is csoda hogy nagyon sokan követték végig az adásokat nap mint nap.

A rendkívül népszerű Adom a napom 2. etapjának utolsó része most november 30-án volt látható a csatornán, amely során a műsorvezető fontos bejelentést tett.

Az adás végén azonban Geszti Péter egy remek hírt közölt és bejelentette, hogy jövőre jön a reality-talkshow 3. szezonja, amit a SorozatWiki vett észre.

Szeretném megköszönni a szuper stábunknak az odaadást és a kiváló munkát: nem véletlenül dicsérte őket majd’ minden vendégünk! Most elköszönök, de ez nem „istenhozzád”, sokkal inkább „viszontlátásra”! Találkozunk 2024-ben is!

– köszönt el az idei utolsó adás végén Geszti Péter.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás