promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anyaszült meztelenre vetkőzött Palvin Barbi, elképedtek a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bevállalós pucér képek készültek Palvin Barbiról.

Igazán szexi és bevállalós fotósorozat kerül ki Palvin Barbiról, akit sokan a világ egyik legszebb nőjének tartanak. Férfi rajongói legnagyobb bánatára azonban a világhírű modell szíve már foglalt, pár hónapja ment férjhez szerelméhez, Dylan Sprouse-hoz; azóta az asszonyneve Barbara Sprouse.

Dylan Sprouse-nak egyébként nem volt könnyű gyerekkora; már ami a korai színészkedését illeti. Bizonyára sokan emlékeznek még rá, hogy Palvin Barbi férje annak idején egypetéjű ikertestvérével, Cole-lal együtt szerepelt a Disney Zack és Cody élete című sitcom sorozatban. Azonban Dylan-nek szemmel láthatóan más testalkata volt, mint testvérének, és a sorozat producere többször is ordibált a gyerekszínésszel, hogy nem ehet semmilyen gyorskaját, és igyekezzen lefogyni. Erről a sorozatban az édesanyjukat játszó Kim Rhodes mesélt nemrég egy interjúban.

Azóta eltelt jó sok év, Dylan pedig sármosabb, mint valaha. Nem csoda, ha Palvin Barbi szívét is sikerült meghódítania.

Visszatérve a magyar modellre, a minap tette közzé a közösségi oldalán azokat a bevállalós fotókat, amik egy fürdőkádban készültek, és anyaszült meztelen szerepel rajtuk.

Palvin Barbi fürdőkádas képeit alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás