promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Veszélybe került a Sztárbox vasárnap esti adása, brutális ami az egyik versenyzővel történt
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egyik versenyző komoly betegséggel küzd.

Vasárnap este az utolsó negyeddöntőkkel folytatódott a Sztárbox az RTL-en, amely során két férfi és egy női összecsapást láthattunk, először Józan László diadalmaskodott, akinek Kállay -Saunders Andrást sikerült legyőznie. 

Az utolsó meccs azonban igencsak rendhagyóra sikerült. Rácz Jenő és Kabát Peti jó barátok, de ez a ringben egyáltalán nem látszott meg, olyan meccset láthattak a nézők, hogy még a levegő is megfagyott. A Michelin-csillagos séf ugyanis olyan brutális ütést mért jóbarátjára, hogy az még az eszméletét is elvesztette az erejétől.

Most vasárnap  már az elődöntőkel folytatódik majd a verseny, az egyik mérkőzést pedig épp Berki Mazsi vívja majd Janicsák Vecaellen, aki épp a múlt héten diadalmaskodott Szabados Ági ellen, ám a meccs most veszélybe került, az influenszer ugyanis már egy hete komoly betegséggel küzd.

Mazsi erről az Instagram-oldalán számolt be egy 24 óráig elérhető sztoriban. Betegsége ellenére azonban Berki Krisztián özvegye továbbra is nagyon készül az összecsapásra és még lázasan is edz.

Belépve a terembe nem is értették, hogyan tudok lázasan vigyorogni… hát, most nincs megállás, úgy… A helyzet lehetne jobb is, de nincs lehetetlen, csak tehetetlen – szokták mondani. Egy hét kihagyás után sem jobb a helyzet, de vasárnap mérkőzés

– írta Mazsi a 24 óráig elérhető Instagram-történetében, amit ide kattintva lehet megtekinteni. Az édesanya egy fotót is megosztott a lázmérőjéről, ami 38,6 fokos lázat mutat, ami egyáltalán nem jó hír a közelgő mérkőzés előtt, még úgy sem, hogy mindannyian tudjuk milyen kemény fából faragták a hírességet.

Berki Mazsi egyébként Megyeri Csillával mérkőzött meg néhány hete. A meccs során bár kiütni nem tudta Csillát, az influenszer a harmadik és a negyedik negyedben már alig bírt talpon maradni, míg Mazsin a fáradtság legapróbb jelei sem látszottak a négyszer 1,5 perces küzdelem után. A bírák végül egyhangúan úgy döntöttek, hogy Mazsi nyerte a meccset.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás