promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kabát Peti megmutatta magazinba illő, grandiózus otthonát: itt piheni ki a brutális padlóra küldést az exfocista
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ebben a csodás, nyugodt környezetben hamar tud majd regenerálódni.

Kabát Péter, az egykori újpesti focista a stopliscipő szögre akasztását követően sem tűnt el a radarról. Focistaként legnagyobb sikereit a budapesti liláknál érte el, de nemzetközi kalandozásokban sem volt hiány karrierje során: volt bolgár bajnok, játszott Törökországban is. A futballkarrier befejeztével szókimondó, nyers, igazi "külvárosi vagány" imidzsének hála a média is felfedezte magának: emlékezetes volt szereplése a Nyerő Páros című nagy sikerű produkcióban párjával, Róka Adrienne-el.

Legutóbb a Sztárbox vasárnapi adásában láthattuk, ahogyan Rácz Jenő sztárséf ellen lép a ringbe, és bizony csúnya vége lett: Kabátot Rácz egy klasszikus K.O-val küldte padlóra, de úgy, hogy mentőt kellett hívni az egykori focistához.
Túlságosan komoly probléma valószínűleg nem történt, Kabát Péter egy rövid kontroll után otthon pihenheti majd ki a futballnál azért némileg agresszívabb sportágban tett vendégszereplését.

De vajon milyen az az otthon, ahol Kabát Péter a vesztesen megvívott box mérkőzés után nyalogathatja sebeit? Szerencsére Kabát és párja, Adrienne már bepillantást engedtek közös otthonukba, így mi is jobb képet kaphatunk, hol is fog történni a regeneráció.

Kabát szerint Adrienne-el közös otthonuk barokk és reneszánsz vonásokat mutat némi modernizmussal felturbózva (talán Kabát az "eklektikus" szót kereste). A leginkább pasztellszínekkel operáló színvilág Kabát ízlését dicséri: a szürke, a fehér, és a karamella árnyalatai köszönnek viszza a berendezési tárgyakon és a tapétán is.

Kabát Péter ráadásul rendkívűl maszkulin módon a ház építéséből is kivette a részét: ő maga vezette be az áramot és a vizet a házba.
Úgy tűnik tehát, hogy Kabát Péter ha alternatív karrierben gondolkodna, a közművesítés terén elképzelhető, hogy komolyabb sikereket érne el, mint ökölvívóként. MI mindenesetre kívánjuk neki a legjobbakat, reméljük gyorsan felépül a kiütésből, és a jövőben is megörvendeztet minket humoros médiaszerepléseivel.

A felvételt ide kattintva tudjátok megnézni:

Kabát Petiék új otthona

Benéztünk Kabát Peti és a menyasszonya, Róka Adrienne új otthonába. A pár most elárulja, ki, mit csinált a lakásban. Részletek a Story-ban.

Posted by Story on Wednesday, November 20, 2019
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás