promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Embervadászat és kivillanó testrészek, az RTL ma este dobja le az atombombát a műsorával
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Két új műsor is debütál ma este az RTL-en.

Úgy tűnik az RTL ma este ledobja az atombombát, miután két vadonatúj műsort is elindít egymás után. Az egyik már ismerős lehet a nézőknek, az Éden Hotel társkereső relality ugyanis korábban a Viasaton és a TV2-n is futott már. 

A nézettségért folyó harc közepette azonban az RTL úgy gondolta megéri felébreszteni hamvaiból a formátumot. Az első adás ma este 22:25-től látható majd a csatornán Miller Dávid vezetésével, annyi pedig előzetesen mindenképpen elmondható, hogy a reality szereplői már most igencsak megosztották az internet népét. A Facebookon több csoportban is eléggé kritizálták ugyanis a műsor castingját.

Ülj le, 1es! Gratulálok ehhez a színvonalas válogatáshoz

- írta például ironikusan egy kommentelő, míg egy másik szintén hasonló stílusban megjegyezte:

Nem baj! Ráér még kijárni az általános iskolát.

 

Eredetileg egyébként úgy volt, hogy a már most rengeteg indulatot kiváltó Éden Hotel kizárólag az RTL fizetős streaming oldalán az RTL+-on lesz elérhető, ám úgy tűnik a csatorna vezetői meggondolták magukat a döntést illetően, így sima tévé előfizetéssel is élvezhetjük az első epizódot ma este.

Az atombombát azonban nem csak az Éden Hotellel dobja le ma este az RTL, hanem egy másik teljesen új formátummal is, 19 45-kor ugyanis elindul Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban nevet viselő produkció is, aminek a házigazdája az eggyel korábbi Nagy Ő, azaz

" target="_blank">Árpa Attila lesz.

Az RTL vadonatúj krimi-realityjében szerepelni fog többek között Solti Ádám, Horváth Éva, Visváder Tamás, Szabados Ágnes, Henry Kettner, Görgényi Fruzsina és Nádai Anikó is.

 Az Árpa Attila által vezetett krimi-realityt, ami egy Tudor-stílusú kastélyban játszódik. A 22 versenyzőnek pedig egy „gyilkosságsorozatot” kell majd túlélnie, hogy megnyerhessék az akár 20 millió forintos fődíjat. A Gyilkosok a játékosok között bújnak meg, ők az Árulók, akik az éj leple alatt végeznek ártatlan társaikkal. Az Ártatlanok feladata leleplezni az Árulókat, illetve – ha gyanúba keverednek – meggyőzni társaikat saját ártatlanságukról.

A leírás alapján a műsor igen izgalmasnak tűnik, azonban hogy beváltja-e majd a hozzáfűzött reményeket csak később derül ki. Mi mindenestere izgatottan várjuk mi ül ki belőle, de addig is nézzünk meg egy videót melyben a műsor szereplői fejtegetik a taktikájukat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás