promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elharapódzott a viszály Harry és Vilmos között: hatalmas balhé lesz, ha megteszik amire készülnek Meghan Markle-lel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon kicsi az esély arra, hogy Meghan és Harry a királyi családdal töltse az ünnepeket.

Tovább dagad az ellentét a brit királyi család tagjai között. Egy bennfentes ugyanis azt állítja, hogy Harry herceget és Meghan Markle-t biztosan nem üdvözölnék tárt karokkal, ha a királyi családdal töltenék a karácsonyt Sandringhamben.

Ha Sussex hercege és hercegnéje elfogadná a meghívást, 2018 óta ez lenne az első karácsony amit a királyi család összes tagja együtt tölt, ám erre nagyon kicsi esély mutatkozik jelenleg.

A hírek szerint Harry és Meghan Erzsébet királynőtől és Károly királytól is kapott már meghívást, hogy vegyenek részt a családi ünnepeken, lassan öt éve azonban mindegyiket elutasították. Amióta pedig a hercegi pár az Egyesült Államokban él, a kapcsolatuk még inkább elmérgesedett főleg Vilmos herceggel és Katalin hercegnével. Egy forrás szerint azonban Harryék komolyan elgondolkodtak azon, hogy idén mégis a királyi családdal töltsék az ünnepeket,

Ez felveti a kérdést, hogy miért pont most? Van ennek valami köze ahhoz, hogy mostanában többször is nevetség tárgyává váltak. az Egyesült Államokban olyan műsorokban, mint a South Park vagy a Family Guy?

- vetette fel a Daily Mail-nek egy a párhoz közel álló forrás.

Sussex hercege és hercegnéje tehát a hírek szerint nem utasítanák el az ajánlatot, hogy csatlakozzanak Őfelsége karácsonyi összejövetelére. Harry és Vilmos kapcsolata azonban továbbra is feszült, és egyre nő a találgatás, hogy a walesiek egyáltalán jelen lennének-e, ha Harryt és Meghant meghívnák a sandringhami karácsonyi összejövetelre.

Ezért egy másik királyi bennfentes szerint azonban III. Károly nagyobb valószínűséggel hívja meg Harryt és Meghant, hogy látogassanak el Skóciába az újév során, amikor Vilmosék az Anmer Hallban lesznek, norfolki vidéki otthonukban. Úgy néz ki tehát, hogy a kapcsolat nem akar rendeződni az uralkodó két fia között. Korábban volt már rá példa, hogy Harry próbál közeledni Vilmos felé, de mindig csak elutasításba ütközött, így elég meglepő lenne, ha pont karácsonykor rendeződne az évek óta húzódó konfliktus közöttük.

A Buckingham-palota egyébként nem kívánta kommentálni a legfrissebb híreket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás